GPS Magellan 320, nefunkcny po upgrade firmware
Moderátor: Moderátoři
GPS Magellan 320, nefunkcny po upgrade firmware
,prebliknu nejake znaky na LCD a nic viac.Samozrejme neda sa s nim spojit ani opatovne nic nahrat cez Com port.
Na nejakom zahr.fore som sa docital,ze sa to obcas stava:
"Firmware updates have been the kiss of death for a number of older GPS receivers. Neither Magellan or Garmin will shoulder any responsibility for a GPS that does not recover from a update. I consider it an issue of bad luck."
Pristroj som rozobral (vid foto) a uvazujem ci by sa nejakym sposobom (cez programator) dal natlacit FW.(Nejaky Jtag atp)
Ma zmysel sa tym vobec zaoberat a je to mozne v domacich podmienkach?
- Přílohy
-
GPS5.jpg- (282 KiB) Staženo 138 x
Tento přístroj má USB vstup pouze pro nabíjení, k žádným datům není přes USB přístup, kartu musím dát vždy do čtečky, pokud chci třeba něco aktualizovat. Operační systém je ale v interní paměti přístroje (teď už jsem podle předchozího příspěvku "Honzy_dy" zjistil že se dá vstoupit do bootloaderu), zajímalo by mě jakým způsobem lze třeba zaktualizovat operační systém, neboli jak získat přístup k té vnitřní paměti
- Přílohy
-
Restore WinCE on MAgellan1200.txt- Po stažení změnit příponu na .doc!!!!!
- (30 KiB) Staženo 179 x
Napadají mě 2 příčiny - že by nestíhal samotný přístroj (chápu že už je staršího data, ale zas je to Magellan, tak by nemusel být úplně nejhorší), nebo problém v operačním systemu (nevím ale jak OS v tomto přístroji bez rizika zaktualizovat)