Tak jsem byl rozhodnutej teď nejít k volbám, ale jak vidím, každý hlas bude dobrej. Prostě si vyberu nejmenší zlo a to půjdu volit. VV je stejná sebranka jako byli Zelení, takže naprostá ukázka sprosté politiky pomocí malých stran. Stejné jako řidič malého vzrůstu a sebevědomí - koupí si velké auto, nemá přehled, nabourá do nevinných a pak tvrdí opět jen to, že on nevěděl, on nic, on muzikant.
http://www.novinky.cz/domaci/264805-ska ... adami.html
Toto asi bude jen můj sen - stát se poslancem, krást, podvádět, spolupodílet se na likvidaci poctivých českých lidí, pak se jít zašít do kriminálu s plným poslaneckým platem.
A ČSSD asi volit nebudu, protože strana, která již teď hlásá, jak uzákoní všem minimální povinnou daň z přijmu 10-12 tisíc i když nemají žádný příjem, tak to už tu bylo a podle mě se to rovná větší nenažranosti než teď předvádí Kalousek. A má to být pro všechny, nejen pro OSVČ, kteří jsou ve ztrátě, protože investují zdaněné peníze z minulých let do nových prostředků i když ještě nemají patřičné zisky z práce, která tu najednou jaksi není. Nedávno zpracovali zaměstnance, aby tvrdili, že se má živnostníkům zvýšit zdravotní pojištění atd., teď se to zaměstnancům vrací tak jak to bylo v plánu.
Může mi někdo tady odpovědět, co dobrého pro nás za poslední 2 roky udělaly tyto strany ? VV, TOP09, ČSSD a ODS ? Jaksi mi vychází, že si z nich budu muset vybrat a rád bych viděl, co udělaly dobrého a ne zlého doopravdy, nejen co slibovaly nebo slibují.