Orava DVB-11, jede pouze chvíli (a ne vždy)-UKONČENO
Moderátor: Moderátoři
Orava DVB-11, jede pouze chvíli (a ne vždy)-UKONČENO
Schéma jsem nikde nenalezl. Zběžnou kontrolou nenalezeno nic poškozeného, jen při měření diod jsme přišel na to, že za D27 je částečný svod do GND (asi 110 ohm).
Setkal se někdo s touto závadou, případně má někdo schéma?
Díky moc
V sekundáru jsou elyty řetezeny paralelně za sebou, takže budu muset vypajovat jeden po druhém.
Schéma od tohoto zařízení je asi trochu pasé, co? Já osobně jsem ještě tento typ nikdy neviděl.
Díky za tip.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Schema jsem nikde nenašel, tak jsem si alespoň obkreslil zdroj (na zapojení trafa se nedívejte, podstatný je pořadí vývodů)- obr.1.
Závada je nyní taková- po připojení an TV sám naběhne- svítí zelená LED- a objeví se titulek s číslem kanálu, zvuk jede, obraz ne. Občas naběhne i obraz, ale dost nepravidelně. Po chvíli se ale STB jakoby restartuje- rozsvítí se červená LED, na obrazovce jen zrno. Poté se zase rozsvítí zelená LED, objeví se titulek. Takhle pořád dokola, s nepravidelným časovým odstupem.
Teď perlička- pokud nic nezapojím do scartu, tak zelená svítí pořád...?
Vypadá to, jakoby byl výstup ze STB nadměrně zatížen připojeným televizorem. Zkoušeno na dvou TV, chová se to stejně. Pocitově se mi zdá dost teplý IO CT216T- předpokládám že se jedná o procesor, datasheet jsem zatím neulovil (obr. 2.).
Nesetkali jste se s tímto?
Díky
- Přílohy
-
Orava_obr2.jpg- (137.46 KiB) Staženo 219 x
-
Orava_obr1.jpg- (54.4 KiB) Staženo 229 x
Podívej se na tohle, je to sice TV, ale CT216T je tam rozkreslenej. Používá se i v gogenu 137. Nějak moc by hřát neměl.
http://www.tvnt.net/forum/pb-reception- ... 74-15.html
Ještě jednou díky