Wireless Bluetooth Audio
Moderátor: Moderátoři
Wireless Bluetooth Audio
Nemate nekdo skusenost s timto zarizenim. Muzete mi poradit nejaky model. Narazil jsem na belkina ale pisou ze zvuk pres nej je des.
Kód: Vybrat vše
http://www.1m.cz/detail/8981/b-speech-tx2-stereo-audio-transmitter/Jenze jsem az ted zjistil ze potrebuji i nejaky prijmac. S BT sluchatky to nefunguje. Je potreba zadat kod a ten nejak na sluchatkach nejde. Moje predstava je ze koupim nejake BT zarizeni to pripojim k audio signalu, zapnu BT sluchatka a posloucham. Jen nevim jake zarizeni pouzit. Prosim o radu. Dekuji.
robo píše:Je potreba zadat kod a ten nejak na sluchatkach nejde. Moje predstava je ze koupim nejake BT zarizeni to pripojim k audio signalu, zapnu BT sluchatka a posloucham. Jen nevim jake zarizeni pouzit. Prosim o radu. Dekuji.
Musíš si prečítať aj návod k slúchadlám.. Slúchadlá mávajú ten kód nastavený natvrdo. Ja som rozbehával slúchadlo s kódom 0000.
Problém by mohol byť, ak aj ten vysielač má kód natvrdo a nebudú rovnaké...
A ted BT sluchatka s BT transmittrem. Vzdálenost okolo 9 metru od "zakladny" bez vypadku. Zvuk ma slusny dynamicky rozsah. Kdyz je mluvene slovo, krasna srozumitelnost, zadny zahuhlany zvuk. A zvukove efekty, naprosto bez chyb. Ale zadne prebasovaní se nekona.
Kdyz tytez BT sluchatka pripojim k HTC Evo 3D, poupravim trosku EQ tak to nema chybu. Porovnaval jsem to s Koss Porta Pro a je to po zvukove strance v porovnani s BT sluchatkama v norme. Ale nastaveni a vysledny zvuk vnimame kazdy jinak. Ja mam basy rad, slapka bubnu u AC/DC musi byt slyset. Ale basy nesmi vygumovat zpev a dalsi nastroje.
Jsem spokojen. Zitra pripojim BT transmitter k audio signalu z věži, a uvidim. Myslim ze to bude ok.