Wireless Bluetooth Audio

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

Wireless Bluetooth Audio

#1 Příspěvek od robo »

Ke svemu founu jsem si zakoupil Bluethooth sluchatka. A napadlo me ze kdyz bych zakoupil Wireless Bluetooth zarizeni s audio vstupem. Do audio vstupu bych strcil zdroj signalu a muziku poslouchal pres ty sluchatka. Zarizeni by nemuselo mit baterku, staci napajeni pres adapter, bude polozeno na stejnem miste.
Nemate nekdo skusenost s timto zarizenim. Muzete mi poradit nejaky model. Narazil jsem na belkina ale pisou ze zvuk pres nej je des.
Honza_dy

#2 Příspěvek od Honza_dy »

http://www.heureka.cz/?h[fraze]=bluetooth+stereo+vys%C3%ADla%C4%8D
robo

#3 Příspěvek od robo »

Tak jsem zakoupil tohle

Kód: Vybrat vše

http://www.1m.cz/detail/8981/b-speech-tx2-stereo-audio-transmitter/

Jenze jsem az ted zjistil ze potrebuji i nejaky prijmac. S BT sluchatky to nefunguje. Je potreba zadat kod a ten nejak na sluchatkach nejde. Moje predstava je ze koupim nejake BT zarizeni to pripojim k audio signalu, zapnu BT sluchatka a posloucham. Jen nevim jake zarizeni pouzit. Prosim o radu. Dekuji.
Pikofarad

#4 Příspěvek od Pikofarad »

Příjimač-vysílač Bluetooth se musí spárovat,pak to pojede.Počti pozorně návod
lucky62

#5 Příspěvek od lucky62 »

robo píše:Je potreba zadat kod a ten nejak na sluchatkach nejde. Moje predstava je ze koupim nejake BT zarizeni to pripojim k audio signalu, zapnu BT sluchatka a posloucham. Jen nevim jake zarizeni pouzit. Prosim o radu. Dekuji.

Musíš si prečítať aj návod k slúchadlám.. Slúchadlá mávajú ten kód nastavený natvrdo. Ja som rozbehával slúchadlo s kódom 0000.

Problém by mohol byť, ak aj ten vysielač má kód natvrdo a nebudú rovnaké...
robo

#6 Příspěvek od robo »

Tak uz to jede. Znova jsem dal parovani a uz to jede. Nevim proc to pretim nejelo.
Honza_dy

#7 Příspěvek od Honza_dy »

Když už jsi to rozběhal tak se poděl o zkušenosti. Zvuk je jaký? Já přemýšlel o opačném řešení, přenést zvuk z NB do domácího kina bez kabelů přes Rx2.
robo

#8 Příspěvek od robo »

Jsem ted spokojen. Dosavad jsem k tv pouzival infra sluchatka. Tusim Thomson. Na mluvene slovo ve filmu ci dokumentu ok. Ale dynamika ve zvuku nikde. Zvukove efekty nemastne neslane. Jak jsem se dostal mimo infra , zvuk sel do kopru. I na primou vzdalenost , cca 5 metru jsem ve zvuku sem tam slysel neco, co tam nepatri. Pouzival jsem je cca 5 let.
A ted BT sluchatka s BT transmittrem. Vzdálenost okolo 9 metru od "zakladny" bez vypadku. Zvuk ma slusny dynamicky rozsah. Kdyz je mluvene slovo, krasna srozumitelnost, zadny zahuhlany zvuk. A zvukove efekty, naprosto bez chyb. Ale zadne prebasovaní se nekona.
Kdyz tytez BT sluchatka pripojim k HTC Evo 3D, poupravim trosku EQ tak to nema chybu. Porovnaval jsem to s Koss Porta Pro a je to po zvukove strance v porovnani s BT sluchatkama v norme. Ale nastaveni a vysledny zvuk vnimame kazdy jinak. Ja mam basy rad, slapka bubnu u AC/DC musi byt slyset. Ale basy nesmi vygumovat zpev a dalsi nastroje.
Jsem spokojen. Zitra pripojim BT transmitter k audio signalu z věži, a uvidim. Myslim ze to bude ok.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“