Stabilizace proudu
Moderátor: Moderátoři
Stabilizace proudu
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Ale vážně: Tahle technologie ještě není tak úplně zvládnutá, a experimentovat by s ní měli jen ti, kdo mají hluboké znalosti a zkušenosti s elektrochemií a vodíkem.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Samozřejmě, když napíšeš do vyhledávacího okénka v Hledat na fóru výraz "elektrolíza", najde ti to nanejvýš něco o lízání kontaktů plochých baterek.
Slova "elektrolýza" nebo "vodík" musíš napsat správně, jinak ti to nic nenajde.
Až se tím pročteš, zjistíš, že na tvoje otázky už tu odpovědi jsou.
http://www.djpeak.cz/elektrotechnika/pw ... ulator.htm
je možné to použít tuto regulaci nebude problém s něčím? samozřejmě chápu že síla proudu je závislá na koncovém mosfetu nebo na spínaném tranzistoru ale mě hlavně šlo o to jestli je rozdíl ovládat elektromotor nebo "elektrolízu" nejsem si v tom úplně jistý abych si nenaběhnul díky za radu
ms2020 píše:já si myslím že je to jasné hledal jsem na foru hodně ale konkrétně jsem nic nenašel ale na internetu jo příklad pomocí pwm regulátor pomocí io 556
...
A proč kecáš
Hill píše:Už se to tu skutečně řešilo, a ne jednou.
Samozřejmě, když napíšeš do vyhledávacího okénka v Hledat na fóru výraz "elektrolíza", najde ti to nanejvýš něco o lízání kontaktů plochých baterek.
Slova "elektrolýza" nebo "vodík" musíš napsat správně, jinak ti to nic nenajde.
Až se tím pročteš, zjistíš, že na tvoje otázky už tu odpovědi jsou.
Třeba ten "vodík":
Tady, tady a dalších 55 odkazů