automobilove blinkry
Moderátor: Moderátoři
- psychosalam
- Zablokován

automobilove blinkry
Podedil jsem nahradni blinkry, 2 predni a dva zadni k automobilu Skoda MB 1000.
Dale jsem podedil nahradni koncova svetla a blinkry ktere nevim k cemu jsou. Koncova svetla (soudim, protoze jsou cervena) tvarem pripominaji Olga Mountain v Australii a blinkry , ty jsou kulate oranzove kuzely, takove male kozy to jsou, tak asi jsou zrejme k automobilu Adler, mozna jsou ale k motocyklu CZ.
Vsecky jsou nove v krabicich, nikdy nepouzite. Jestli ma nekdo zajem, pripadne to vyfotim a napiste. V kazdem pripade mi zajima, zda a kde se to da prodat. Popripade to za neco vymenim.
Take jsem podedil auto Skoda 105 s platnou licenci k provozu do konce cervna letosniho roku. Ma nekdo zajem? Je garazovane v Praze 9, trochu jezdi, ale rad bych se ho zbavil a garaz pebudoval na dilnu a koupil soustruh a frezu. Tak kdyztak napiste.
Ty kozí blinkry můžou být z řady Š1201-1202, Š440 Spartak, Š445 Octavia, Š450 Felicia, koncová světla třeba i taky (existovaly stopky s ploutví i bez).
To je takový problém to nafotit a změřit?
Nebo se podívat na netu po fotkách aut z konce 50. a začátku 60. let minulého století?
- psychosalam
- Zablokován

a dva oranzove, ty maji prumer skoro 8 cm. Netusim do jakeho auta jsou.
- Přílohy
-
Image3.jpg- (98.84 KiB) Staženo 137 x
-
Image2.jpg- (73.39 KiB) Staženo 144 x
-
Image1.jpg- (64.22 KiB) Staženo 132 x
Přední blinkry na "litra" (Š1000 MB) případně i celou šáde (Š105/120) můžeš nabídnout k prodeji na fóru http://forum.skodahome.cz/ v příslušných sekcích. Nevím jak s tou šáde, ale fungl nové blinkry na "tisícovku" jsou docela vzácná záležitost...
A kutilmile - nelituju tě
A nedivím se, že to někdo choval doma jako svátost - kryty stoplamp šly odmontovat zvenčí a kradly se ani ne proto, aby člověk ušetřil tuším 47 korun (srovnej s dnešní cenou repliky), ale proto, že jejich tehdejší dodávka do obchodní sítě byla spíše homeopatická a zásah blesku do určitého místa šlo předvídat úspěšněji, než datum a adresu prodejny, kdy a kde tyto kryty budou mít.
Vlastně tehdy se některé prodejny měly spíše jmenovat drogerie, než mototechna - málokdy měli to, co jsem zrovna potřeboval, zato autokosmetiku měli vždy a všude v kompletním sortimentu.
- frantajetel11
To víš Hille, jestli to nebude tim, že už od r. 58 pečujou o naše auta
http://www.velvana.cz/
- psychosalam
- Zablokován