SFP 5460 , pouze sviti displej, kde sehnat firmware?
Moderátor: Moderátoři
SFP 5460 , pouze sviti displej, kde sehnat firmware?
http://mympxplayer.org/sigmatel-recover ... t8150.html
Než někdo namítne, že se bavím o telefonech a ne o tomto Sencoru, tak upozorňuji, že způsob přenosu dat je stejný tady i tam...
Michal22 píše:Osobně bych místo poptávání FW prohlédl ještě jednou flex mezi deskou a LCD, případně i vlastní LCD. Dost často jsem natrefil, že LCD nezobrazoval, podsvícení OK, pouze bílá plocha a bylo to některým chybějícím signálem do LCD (datovým). Např. u IPhone 3G docela častý problém po necitlivé demontáži nebo po oxidaci. U Nokií často kvůli poškozeným EMI filtrům.
Než někdo namítne, že se bavím o telefonech a ne o tomto Sencoru, tak upozorňuji, že způsob přenosu dat je stejný tady i tam...
Proto jsem psal jestli je na LCD něco vidět. Taky se kloním k tomu, že tam bude ještě nějaký HW problém.
Edit: Tak jsem ho tet zkusil zapnout a hle, normalka najel. Grafika ok. Zvuk taky, radio taky v poradku. Tak ja uz nevim. Asi se lekl ze ho rozslapu.
Asi k nicemu ale pridal jsem par obrazku, obrazovka byla focena casove po par minutach. Kdyz se zacne kur*it obraz tak posun po obrazovkach se spomaly a z dalsi obrazovkou se spravny obraz postupne zacne mrsit.
- Přílohy
-
IMAG0079.jpg- (92.09 KiB) Staženo 108 x
-
IMAG0077.jpg- (80.65 KiB) Staženo 127 x
-
IMAG0076.jpg- (84.04 KiB) Staženo 127 x
-
IMAG0075.jpg- (86.8 KiB) Staženo 132 x
Jeste je krapet poskozen predni kryt. Snad se mi povede ho nekde za
par kacek sehnat. Za predpokladu ze to bude ok.
Zvukove na Koss sportapro to neni zas takova hruza. V rezimu Rock to ma slusne basy a na techto sluchatkach jsou slyset i vysky.