HbbTV
Moderátor: Moderátoři
Já si myslím, že právě open technologie HbbTV podporovaná televizními společnostmi budoucnost má. Záleží na uživatelské přívětivosti, počtu uživatelů a tím pádem na penězích, které to provozovatelům přinese.
Ovladat se to da dalkovym ovladacem, ale jde pripojit i klavesnice a mys - je tam 2xUSB. Web browser tam nejaky je, ale je to dost krize i kdyz na precteni zprav staci. Zkousel jsem pripojit i relativne bizardni zarizeni jako tohle http://www.inter-store.cz/e-shop/index. ... id=4625027 a vse pracovalo bez problemu.
HbbTV - nové možnosti TV vysílání.
Testujeme hybridní TV vysílání pro Primu,
TV Óčko začalo vysílat stream televize Óčko Expres v HbbTV,
Česko má první komerční hybridní televizi. Ovladačem si vyberete nákup
@Standa99: Záměrně jsem v prvním příspěvku napsal "Kdo neviděl, mlčí." Vsadím se o flašku rumu (pro lobbisty z EU Božkova), že jste HbbTV nikdy neviděl. Mrkněte na to, a pak dáme řeč. Vymyslel jste snad něco lepšího?
Hlavním motorem HbbTV je to, že divák zůstává divákem dané stanice a neodchází z koláče sledovanosti někam pryč na internet. Na rozdíl od všeználka kozoky tipuji, že HbbTV převálcuje Vojo a podobné kasičky na peníze. Protože byla, je a bude pro diváka zadarmo.
@Standa99: Škoda, že jsme se nevsadili, pozval bych Vás na ten Božkov.
Na rozdíl od HbbTV je jasně vidět, že nové aplikace pro Smart TV přibývají velmi pomalu, někteří OEM výrobci z toho naopak nenápadně vycouvali. Důvodem jsou různé licenční poplatky (např. Microsoftu za Skype) nebo náklady na vývoj aplikací, které ve svém efektu pak často diváka daného programu odlákají někam na internet.