TV Philips 14" 14PT1342, chassis L6.1AA
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Honza,len som chcel vediet ak by som potreboval, ci sa moze to BU...zamenit .
Schémat je plný NET - třeba tady je přímo i na tvůj model
EDIT: Uprav Předmět vlákna, když teď znáš model i šasi telky
skenovat0001-_1300.jpg- (272.18 KiB) Staženo 232 x
- tiktak1953
Nevedel by niekto dat sem o tomto PHILIPS zdroji ako presne PRIMAR funguje.Nieco o tom slabo viem,ked som si pozrel zapojenia z roznych mnohych spin.zdrojov ,zaujimalo by ma to ,tak len preto.Urcite aj bez tiho by som to mal opravit.Nehovorim, ze vsetko dokazem v TV opravit!!!Primar a sek. v TV OVP CTV s IO bez probl.opravim.
- tiktak1953
Ještě jsem dokonce asi před 14 roky měnil jedné staré paní (ať odpočívá v pokoji) PL500 v rozkladu. To byl asi poslední kšeft s lampami. Od roku 2001 už opravuji televize jen sporadicky...
- tiktak1953
Prosim vas na toto odpovede:
1.)kolko ma mat ta demag. cievka ohmov, aby mi tv nahodou neodisiel.
2.)Kolko ohm.ma mat ten pozistor medzi vyv.2-3 vonku vymontovany teplota 25stup.Moj ma 75ohm,vnutri ako som pisal cisty, bez znamok
znicenia.Teda asi OK Este mam z TV OVP CTV aj dalsie asi dobre keby nieco,teda kolo to ma mat!
3.)Dioda cervena v predu nesvieti,mozem dat beznu cervenu?
4.)vedel by niekto zo slov.mií predat DO lebo nemam,kolko s postou by to bolo,piste na SS .Dam aj neake obr.
Na tomto obr.je tester na vsetky tranzistory,..... podla :svetelektro.com urobeny,doporucujem ho,aj ked sa to da aj bez neho oskusat.
OPRAVUJEM bod č3.neplati,(potvrdte mi to)nakolko ked som ju isiel vymenit tak ma napadlo ,ze nemoze svietit ,lebo neni TV v ST-BY rezime preto ,ze ho zapinam a vypinam priamo do sieti snurov ,nie DO.Nemylim sa ze?
TV som zapol cez SetTB ide dobre,Kanaly idu na nom co su v STB nast.Tv funguje ako monitor ak sa nemylim,prerabal som kolorky 416-ky na AV vstup.DO treba uz len na vypinanie a zap.alebo ho vypinat cez vyp.pre zasuvku ako som mal stare TV.
- Přílohy
-
DSCN3122.jpg- (109.49 KiB) Staženo 171 x
- tiktak1953
Ta demagnetizačna cievka ma 20,2 Ohma. No a ta ledka aspoň mne ,ked zapnem do sieti tak sa rozsvieti a ked zapnem dialkovym tak sa zmeni ,na polovičnu intenzitu,ale svieti.