Jak se u vás krade?
Moderátor: Moderátoři
- weed_smoker
Mně jednou někdo sklidil většinu ještě nedozrálý úrody na zahradě za barákem.Navíc šel přes sousedovo(se kterym nevycházíme) a na jeho zahradě pár větví ztratil.Od tý doby sázím jinde a na to místo letos vysadim modely sprášený s technickou (hezky to voní a vypadá,ale skoro vůbec to nezhuluje).
pak klasicky škodovku na louce, tak sem vždycky čorkl rozdělovač aby s tím neodjeli. no sebrali mi prodloužení kabelu k baterce, protože baterku sem neměl a nosil jsem si z domu.
ale ukradli nám z ohrady plemenného kozla (s papírem), ale papír zustal doma. takže kozel moc vhodnej jim nebyl. ale tu hromadu ostatních tam nechali. SCHOK se divili, tak sme napsali že se udělaly klobásy.
muj lampovej zesik: http://www.youtube.com/watch?v=KxOvbN_5xiY
Měď a železo je už asi evergreen- můj taťka kdysi dal za barák motor ze žigula, že si jej druhý den vezmou hasiči během železné soboty, ráno tam byl jen flek od oleje. Bráchovi ze stavby zmizely měděné svody a kabel od míchačky- ani nevěděl jak.
A jednou nám ukradli králíky, ale to bylo jednoduché, stačilo se zeptat kdo ten den slavil z mladých narozeniny a pak jej jen dojít zkasírovat...
milan222- škoda že nebydlíš někde kolem Brna, nechal bych si od tebe trochu nějakého elektrobordelu ukradnout, aby se mi to pořád nehromadilo
- scorpions-cz
Michal22 píše:škoda že nebydlíš někde kolem Brna, nechal bych si od tebe trochu nějakého elektrobordelu ukradnout, aby se mi to pořád nehromadilo
bydlet v Brně, tak máš vybílenej kumbál... mě se to ještě hodí, protože nemám prachy na nakupování.
no já když vidím naše spoluobčany, tak bych už vytahoval pistoli... jelikož oni kradou všechno. ale já už mám navrženo, že nad plotem natáhnu šnůru z elektrického ohradníku. takže přelejzání dopadne tak, že pokopanej bude ležet na zemi
- kevin_mitnick
- pocitujlasku
Přesněji Octavia I a II, jejich airbagy mají cenu přes 25 000 Kč. Pokud Octavii máš, radši neparkuj v Praze v ulici V Úvalu (pod FN Motol), dokážou uje*at skoro cokoliv, hodí se jim třeba i nabíječka od GPS navigace - ale rádio ještě nechtějí (teda aspoň počátkem roku nechtěli)..rnbw píše:Cital som, ze sa zo Skodoviek kradnu airbagy...
- kewin
- Kontaktovat uživatele:
pak to bylo ukradne autoradio sony na tatranku a ted to bylo ve čtvrtek 17.5 vybite 5 sklo na dveři a ukradnuté autoradio Pioneer ještě že ty autoradia nechavam volně mam to na ISO
Já bych v takovém případě ty antény taky stopil, ovšem ne do šrotu.scorpions-cz píše:jseme kokončili rekonstrukci antén
Lidé vyhazují pěkná československá síta (mnohdy ani nejsou rezavá) a kupují si místo nich polská síta se "širokopásmovým" zesilovačem.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)