Philips 32PFL5522D/12, chassis LC7.2E LA
Moderátor: Moderátoři
Philips 32PFL5522D/12, chassis LC7.2E LA
Zapl jsem jí.je slyšet cvaknutí relé a pak bliká ledka.Ani nebudu zjistovat jakou chybu vyblikává,protže bych ji stejně neopravil.jelikož Philips jsou známý velikým množstvím ochran).
Pouze sem ji rozdělal a podíval se,jestli ve zdroji někde není vypáleného.tam je to OK.Na logice taky bez čehokoliv viditelně spáleného.
předemnou už v ní určitě někdo byl,protože byl odpojen LVDS kabel od displeje.Ale nikde zde nic nepájel.
A to ted to,proč se vůbec dávám toto vlákno:
trošku dál od nás je servisák na LCD a plazmy,který ovšem chce i za diagnostiku 800kč.
No a tak mě zajímá jestli v tyto TV netrpí třeba na panel,anebo logiku.
Aby mi pak neřekl,že je vadný panel (oprava by neměla smysl) anebo logika, která by třeba stála 4000kč a já už bych do toho tolik nevrazil ale zaplatil stejně za to,že vím že je vadný třeba panel.
Jinak se zapojeným LVDS kabelem k displeji jsem to pak už nezapínal.Určite si někdo nevytáhnul v obýváku ten kabel aby si znefunkčnil TV.
A ze zdroje se ozývá cyklování.
Nic jsem neměřil ani něco podobného.mám ji zavřenou.
tu je S.M..
http://uloz.to/xsvDqyu/philips-lcd-lc7-2e-la-pdf
bud něco nadměrně zatěžuje zdroj,anebo je přímo chyba v něm
škoda že sme od sebe tak daleko.
Čo tam máš za zdroj?? Myslím označenie zdroja.
Pozdravuje Vás Martin
http://www.lcdtvparts.co.uk/index.php?m ... ts_id=1615
já to přes den otevřu ještě a podívám se.
Ale nevím,v S.M.je psáno:
,,ERROR CODE LED BLINKING IN RED COLOUR" a mě ledka bliká modře".
i s odpojeným LVDSkem
v obou případech to dělá to,co jsem psal,po zapojení do zásuvky ihned blikání LED a cyklování zdroje.T-CON vím co je,zítra to rozdělám.A zkusím změřit jestli někde nenaměřím zkrat:-)
když si nebudu vědět rady tak to zkusím předat do odbornějších rukou.nerad bych ji rozvrtal vlastní vinnou.A po tobě nemůžu chtít abys mě vodil za ručičku.Zatím děkuju moc:-)
ráno jsem mu to odvezl.A říkal že mám večír zavolat.VOLAL JSEM MU TUŠÍM PŘED 20h.oznámil mi že si mám pro ni přijed že je KO panel.tak nevím.
bud fakt je a byl anebo nebyl vadnej ale chyba byla jinde a ted uz tam je vadnej panel nevim.
zejtra pro ni zajedu,dám mu 800set a vystavím si jí
přitom je tak hezká,nepodřená