Bohužekl teda nevím přesný model satelitu,akle na ovladači je nápis KAON WR646.
říkali že neni po pádu ale je stoprocentně po pádu protože rezonátor chrastil v ovladači.prostřední vývod měl uplně urvanej,podařilo se mi ho nadrátkovat,ale rezonátor je zdá se KO.Ovladač absolutně nic nevysílá.
ovšem kde ho koupit.je na něm nápis : 3.64MG (je to 3-vývodový)
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
Nahrazoval jsem v nouzi třívývodový rezonátor 4MHz krystalem a taky to fungovalo.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Ona se občas urve i ta ledka. Každopádně ideál je osciloskop.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
no už je to asi jedno v pěkným stavu je.ten co tu mám já vypadá jinak teda,ale asi by fungovalo vše i s tímto:-)nakonec jsem vyhrabal rezonátor:-)
nezlob se,že jsem otravoval:-)
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
Pri opravách vysielačov DO som vždy používal ako monitor jeden malý tranzistorový prijímač, v mojom prípade Aiwa, naladený na stredných vlnách mimo staníc. Používal som ho ako podložku pod DO, ktorý som opravoval. Ak vysielač pracuje a obvodom infra ledky tečie prúd, tak v rádiu dobre počuť impulzné rušenie. Kontola fotoaparátom je podľa mňa v takom prípade zbytočná a je dosť nešikovná. Aj v prípade vadného rezonátora sa jednou rukou dá spoločne uchopiť prijímač spolu s DO a obracať ich na všetky strany, poklepávať a počúvať zvuk z rádia, či sa nezmení alebo nezanikne podľa toho, či sa rozbitý rezonátor dostane medzi kontakty vývodov.
Dneska je foťák skoro v každým mobilu, takže to zas tak složitý není.