Kávovar BOSCH TCA 5201
Moderátor: Moderátoři
Kávovar BOSCH TCA 5201
Jde mi o to, že i když postupuji přesně podle návodu krok za krokem je vše jinak a efekt žádný.
Je pravda že chyba el. se nedá vyloučit ale pravděpodobnost je malá pokud se jinak kromě čištění a odvápňování chová přístroj korektně. Mě to připadá že zadáte odvápnění, které proběhne ale poté už nespustíte "proplachování" systému které se chová jako odvápňování ale je tam pouze čistá voda aby se systém vyčistil od odvápňovacího prostředku.
Ještě bych měl jeden dotaz. Proběhne cyklus odvápňování i v případě, že bych tam dal jen čistou vodu bez tablet na odvápnění? Nebo je tak "chytrý", že by to poznal? Ale tableta tam byla, zajímalo by mě to čistě teoreticky.
- vasekpetr1
Nedělám si srandu - zažil jsem už to, že servisní ředitelství v zahraničí (třeba i v maďarsku) uvažovalo o snížení platů poté, co viděli jako popis závady 1-2 jednoduché věty (prostě si to sice nepřeložili, ale zdálo se jim to málo - že se tady prostě flákáme), takže jsem občas rozepisoval opravu nějaké banální závady na 3-4 řádky
V dnešnej dobe je treba v pobočkách nadnárodných firiem veľa písať o náročnosti práce a dodržaní interných prikázaní a iných byrobuzeračných predpisov, a doplniť ich prípadne aj grafmi. Tomu vrchnosť v zahraničí veľmi rozumie a od toho sa aj odvíja úspešnosť tej-ktorej pobočky. Je to rovnako dôležité ako dosiahnutý zisk.
Inak sa tomu hovorí aj riadenie kvality alebo ISO XXXX
Mňa vždy napadne jedna pekná hláška za socíku: "Ak nevieš robiť kvalitne, drž sa normy".