ucpaný krk
Moderátor: Moderátoři
ucpaný krk
udělal tam ucpávku, bouli a nejde ven. Existuje "něco", nějaké udělátko,
které by tento provázkový špunt rozdrtilo, rozpustilo, prohořelo nebo co
já vím co ještě?
Ale je to asi hodně drsná metoda.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ovšem jen v případě, že ty krky jsou pevně ve zdi. Pak snad jedině tlakovou vodu.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
peekaa píše:na stavbě se nám v elektrickém krku asi v 5 metrech zamuchlal provázek,
udělal tam ucpávku, bouli a nejde ven. Existuje "něco", nějaké udělátko,
které by tento provázkový špunt rozdrtilo, rozpustilo, prohořelo nebo co
já vím co ještě?
Stejný problém jsem řešil na novostavbě asi před půl rokem.
Po všech marných pokusech, které jsou tady popsané, jsem našel místo "špuntu" rozbil omítku i s krkem, opravil krk, opravil omítku a tloukl hlavou do zdi, že jsem to neudělal hned jako první.
peekaa píše:na stavbě se nám v elektrickém krku asi v 5 metrech zamuchlal provázek,
udělal tam ucpávku, bouli a nejde ven.
kolik to má délku dohromady?
když se dělají dlouhé trasy, tak se v exponovaných místech udělá kvůli protahování krabice s víčkem.
Udělej to taky tak . . .
Odpočítej si ve kterém místě máš tu ucpávku, tam to vysekej a umísti tam krabici.
Když to uděláš dobře, tak to nebude skoro vidět a kdykoliv budeš chtít dostat tam ještě jeden kabel, pouze sundáš víčko a protáhneš další . . .
ok1hga píše:kolik to má délku dohromady?
když se dělají dlouhé trasy, tak se v exponovaných místech udělá kvůli protahování krabice s víčkem.
Udělej to taky tak . . .
Odpočítej si ve kterém místě máš tu ucpávku, tam to vysekej a umísti tam krabici.
Když to uděláš dobře, tak to nebude skoro vidět a kdykoliv budeš chtít dostat tam ještě jeden kabel, pouze sundáš víčko a protáhneš další . . .
celkem to je asi 15m. To místo je je zrovna dost enpřístupné, v ohybu pod zdí, asi 15 cm hluboko a nad ním je podlahové topení a myslím i kanalizace. Jinými slovy chci říci, že sekání je téměř nemožné.
Díky všem za nápady, některé zkusíme. Mě ještě napadlo vyrobitt, sbastlit protahovací péro s odporovým drátem na čele, takže až by se struna dostaal na místo tak by se zapnl proud a provázek by se roztavil nebo aspon natavil a pak již uvolnil.
Pokud napadne někoho ještě něco jiného, klidně piště dál nápady. Myslím, že máme ještě cca půl roku čas na definitivní řešení. Díky všem.