BOBOBO píše: Jsou takoví srandisti , co tam v nestžežené chvilce hodí kousek cihly nebo omítky .
Hlavně ve vyšších stavbách vtipálci dělají kuličky a poslouchají, jak to rachotí v krku. Taky jsem si s tím užil...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
To mi připomělo kamaráda kterému zedníci zalili odpad betonem téměř před vstupem do kanalizace. Naštestí na to přišel dřív než se nastěhoval a měl hotovou celou teréní úpravu. Všichni i s ním měli kliku, že tenrát neměl zbroják....
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Když už nejde tu krabici udělat přímo v ucpanym místě, tak bych jí udělal co nejblíž. A pak nějakej takovejhle bazmek http://www.alfa-naradi.cz/rucni-naradi/ ... -soucastek Asi, pokud existuje, tak spíš nějakej bytelnější. A tahat, trhat, dloubat...
Pokud by byla poblíž krabice, tak by možná nebylo špatné i brzdové lanko na kolo- včetně bowdenu, který bude o kousek kratší- konec lanka roztřepit a zkusit protáčet třeba akuvrtačkou. Provázek by se mohl do lanka zamotat a pak by to třeba šlo vytáhnout.