Zkušenosti s nákupy v LIDLu.
Moderátor: Moderátoři
Povšimněte si strašně krátkých držáků pájecí smyčky. Taky asi náhradní smyčku neseženete. Tento pájecí hrot tam asi neupnete.
A návod na páječku s pěknými obrázky. Doba provozu 12s, doba přestávky 48s.
rnbw píše:Mal som (pochybnu) cest s nejakym takymto smejdom robit a je to hrozne. Slucka je prilis hruba a navyse otocena "na vysku". Navyse to ma hrozne velky vykon, rychlo sa to rozzeravi do cervena(!), cin sa okamzite prepaluje...
To máš asi tu mnohem výkonnější páječku, co?
Mám ji taky, a přesně jak píšeš, hrot se roztaví do červena a už není žádná šance, že by na něj cín kdy přilnul.
- Přílohy
-
akce-gravirovaci-pristroj-lidl.jpg- (42.5 KiB) Staženo 168 x
Změřeno min. týden přesným měřákem: 103,2 VA včetně žárovky.Hydrawerk píše:Ta plp 100 a1 má dle návodu 100W, což je hodně. Je to vůbec pravda? Můj kyjovan ETP III z roku cca 2000 má dle štítku zdánlivý výkon 100VA. Dle měření má činný výkon pouze 40W, což stačí. Odběr proudu je 0,55A, takže zdánlivý výkon je fakt 0,55×230=126,5W (??) Inu, přece jen je ten můj wattmetr 5,5 roku starý a taky z Lidlu...Dostal jsem ho.
Pozor ale při výběru, jednotlivé kusy mohou kvalitativně lišit a je třeba vybírat z několika kusů, dívat se, zkoušet ostřit a hledat ten nejlepší kus. Pokud si dobře vyberete, je to plnohodnotný triedr za levný peníz a s 5tiletou zárukou.