Ten Myrra modul vypadá teda zajímavě. All in one. Ale asi bych do toho taky nešel. Bůh ví co je v tom všechno zataveno
LM2596 z eBay za 38 Kč je kup století, pokud ovšem není ten IO z nějaké vadné série. Je to trochu divné když ho v GM mají za
165 Kč a v honkongu za 38 Kč i s deskou, cívkou, kapacitory, precizním potenciometrem atd.
LT1375 na eBayi ze Shenzenu stojí
126 Kč a z USA
525 Kč. TME ho má za
157 Kč, ale je nutné připočítat poštovné.
Dobré tipy. Vidím to každopádně na řešení czatlantise

Na eBayi koupím to LMko a vyměním kapacitory. Takový malý levný 'regulovatelný' zdroj. No a pro větší účinnost by se hodilo asi nějaké to LTčko, to uvedené má 88% účinnost, ale LT nabizí i s větší účinností. Ještě pohledám. Možná by šel objednat sample.
Omron zdroje jsou možná dobré, ale jdou do tisíců. U regulátorů vicorpower.com jsem cenu nenašel, ale asi to bude taky pěkně mastné.
Meanwell je dost velký, takový počítačový zdroj a bude to uvnitř to samé jako ta čínská nabíječka z GM.
...trochu jsem přemýšlel nad tou účinností (je otázka je jestli správně) a podle
této tabulky by mělo mít trafo účinnost kolem 80%. Když bude mít stabilizátor účinnost řekněme 77%, tak jsme s celkovou účinností někde na 61% (prosté vynásobení), s lepším stabilizátorem na 69%. Mám pravdu? To je mnohem horší než některé spínané zdroje (bez trafa)