Jaké trubky jsme byli
Moderátor: Moderátoři
Ještě jsem se chtěl zmínit k příspěvkům od "Cust". Taky jsem dělal ve státním výzkumáku a o nějaké "ekonomické krizi" jsem se dozvěděl jen z doslechu. V tom asi bude ta naivita (sory, můj subjektivní pohled, nemyslím to jako urážku)...
Apropo - kdyby jsi za totáče takhle zprznil veřejně jméno např. Husáka, tak nějakou dobu bys bydlel v chládku a na to vem jed. Ale tohle určitě víš, jinak by jsi to nepsal a to je taky jedna z mnoha výhod, kterou dnešní doba dovoluje i když si za ní nic nekoupíš. Já vím je to "jenom" svoboda slova, že ?
Juro, neuplatnil by jsi se v nějaké komerční TV jako věštec, když tak všechno znáš. Určitě by Tě s otevřenou náručí přijali.
Jojo, zlaté časy. V té době se zvedaly platy a bylo to fajn. Před tím to bylo na hranici životního minima (před rokem 2004) a pak začalo od politiků pohřbívání. Teď už je jasné, že politici se snaží akademii zlikvidovat. od roku 2009 jdou finance těžce dolů. Pokud to půjde stejným tempem, 2015 je konec.jura80 píše:Ne, zhruba 2006 až 2009.
PS: No, v těch 4 letech (asi necelých) si tu krizi fakt poznat nemohl.