Podívejte zde http://www.youtube.com/watch?v=lf1lRZt5Oc4 tam někdo měnil elyty a doufal, že mu to zmírní brum, přičemž na 90% je pravděpodobné, že mu vzniká zemní smyčkou..
Jinak se obávám, že to převodní trafo omnitronic nemá dobrou impedanci, prostě to čongové odflákli, protože mě v těch elektronkách přeskakují výboje.. Když zesilovač ,,budím" do zátěže,přesně dle SN, tento problém se nevyskytujíc.. Ten zesilovač asi skončí v dílně, kde na něj budu hrát na menší výkon, tak aby to neblejskalo
Asi si možná časem koupím Marshalla, teď když mám Music 130, tak mi poraďte, co si mam pořídit dále,myslím tím, co je o třídu výše než-li Music 130, až budu mít zase nějáké ty bankovky, a nebudu vědet co mam s jima dělat.. Žádné návrhy za 50 litrů atp.. Tím myslím do 2 litrů max... Takže třebas se mi líbil marshall Super Bass JCM atp.. nevím no.. Líbilo by se mi 2x50W nebo 2x100W, ale nevím, jestli ty marshally nejsou jen hlavy (mono).. I když jsem četl že má 2x100W, zdálo se mi na těch 100W málo elektronek (pouze 4ks)..