Ktore programy po spusteni Win.mozem zrusit?
Moderátor: Moderátoři
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
- tomasjedno
- tiktak1953
Fransimor,dobre asi napisal ,ze ci sa mi....Dole vedla hodin sa mi pri spusteni toci to kolecko Esetu Smart.S.to bude asi zdrzovt tiez,ale ja to neviem ci to spomaluje pri starte,logicke to je.To sa neda vypnut ten ESS ze,aby som ho mohol len rucne?To co Amdrea dala obr. po spusteni procesi uz suvisi z rychlostou prace na PC si ja myslim.
Neviete ako sa dostat k tym navstevovanym strankam co som pisal ,ze tam toho bolo stovky ikon,a bal som sa ich vymazat.Beznymi programami "vymazat historii navst.stranek"sa to neodstrani.
- FRANSIMOR
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=7tN417RG ... e=youtu.be
- tiktak1953
Neviem ako nastavit v GChrome domovsku stranku.Kliknem na KLUC a dalej neviem(malo by sa na kartu zaklady.(pri max,linux na moznosti)Mam Win XP.
Andrea píše:A ten ďábel je?
Už jsem to tady psal, například se mi tam schovával jakýsi špión, který odesílal data na URL někam do Holadska, alespoň podle názvu. Stav odeslaných dat na kartě se poznenáhlu zvyšoval. Ďábel je v tom, že se podle obecného názvu svchost nic na první pohled nepozná, popřípadě, pokud se infikuje nějaká DLL, která se spouští právě přes svchost, tak se v systému neobjeví žádný proces navíc, jen některý svchost, kterých je obyčejně spuštěno více, začne dělat cosi navíc. Oblíbenou metodou na šmírování v počítači je použití DCOM. Pokud jsem nechtěl přeinstalovat systém nebo zažívat detektivku v odhalení infikované DLL, jednoduše jsem službu spuštěče DCOM nastavil na ruční spouštění.
- tiktak1953
Neda sa obr ulozit,lebo ak lkiknem na Save as zmizne.Ale ziadne moznosti ani zaklady tam nie su.
Teraz ma napadlo ci to nie je hore na lyste pod adresov.Ale tu lystu neviem ako pridat.Idem ju skusit pridat.
Nie je tam tiez moznosti ani zaklady.Klikol som aj hore v lavom rohu pri Google ani tam to nie je.Mozete dat obr kde to je.Alebo mas inu verziu GCHrome.
- tiktak1953
Tu je obr.
- Přílohy
-
domov.str.png- (39.91 KiB) Staženo 77 x