panel
Moderátor: Moderátoři
panel
Kdysi jsem u podobného odvrtával tak zvané nýtky(panel byl menší a nýtky jenom čtyři).Potom jsem dal samořezky.
Neví někdo nějaký fígl jak rozebrat bez odvrtávání.
- frantajetel11
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Eleman píše:S tím nahříváním to funguje. Smyčka se musí zmáčknout aby se vešla do otvoru a optimální je na hlavu nýtu hodit kuličku cínu, aby se teplo lépe přenášelo. Postupně ohřívat nýty a páčit. Bohužel se někdy stane, že se nevytahne nýt, ale jeho hlava se protaví přes kryt.
Jedná se o tento panel .S tím nahříváním si to nedovedu dost dobře představit jak bych nýtky vypáčil.Jsou asi 0,5cm v otvoru a mají pulkulatou hlavu.
- Přílohy
-
IMG_8227.JPG- (202.14 KiB) Staženo 177 x
-
IMG_8228.JPG- (230.93 KiB) Staženo 137 x
souba píše:...S tím nahříváním si to nedovedu dost dobře představit jak bych nýtky vypáčil.Jsou asi 0,5cm v otvoru a mají pulkulatou hlavu.
Nahřát nýty a páčit (roztahovat) plasty od sebe.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Stačilo by drážku vyfrézovat, nebo vyvrtat do hlavy vrutu alespoň dvě dírky a použít (vyrobit si) šroubovák, který by do nich pasoval.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
A kutilmile - nelituju tě
Právě teď mám před sebou tři tyhle vruty, když do drážky položím nehet a rotuju s tím, nakonec dojdu na opačný konec = šroubovice.
S opravou se nepočítá, čehož jsem si vědom. Obvykle by to znamenalo stát se "výrobcem" elektrického zařízení.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)