Skylink, problém s registrací karty
Moderátor: Moderátoři
Skylink, problém s registrací karty
"K zadané kartě Skylink CryptoWorks byla odeslána jiná karta Skylink Výměna! Registrujte, prosím, správnou kartu."
Máte s tímto problémem někdo zkušenost? Na "parabola.cz" jsem zjistil, že asi nebudu zdaleka jediný se stejným problémem. Nevím, ale jak to vyřešit. Na jejich zák. lince se není možné dovolat na operátora, poslal jsem tedy dotaz emailem - zatím bez odpovědi. Vůbec momentálně nevím, jaké kroky mám podniknout.
Abych byl osvobozen 24měsíců od servisního poplatku tak snad dle aktuálních info stačí novou kartu zaregistrovat do 15.9, tak doufám že to tak opravdu je.
- scorpions-cz
To BOBOBO: Dříve registrované karty CS - Link / Skylink Irdeto a ICE jsou osvobozeny od poplatku na 24 měsíců. Není nutné měnit nové karty, které mají po čipem text:
"IRDETO 01 / PIN: 0000"
"ICE 01 / PIN: 0000"
Karty Cryptoworks určené k výměně nemají pod čipem žádný text a sériové číslo začíná některou z číselných řad:
0 0002 85...
0 1976...
0 3436...
0 4295...
- Přílohy
-
CS - Link 1.png- (31.24 KiB) Staženo 247 x
BOBOBO píše:Já se jen přidám s další otázkou . Mám kartu necelé 2 roky irdeto asi od gitalu . Týká se tato výměna i mne , jak to poznám ? Jestli tím , že mi nepůjde sat , takovou odpověď snad ani nečekám .
"Asi od gitalu" - asi těžko, páč Gital (v té době) byl už dávno CSLink.
A pokud je karta skutečně IRDETO (což před dvěma lety zase IRDETO karty ještě nebyly, natož gital-IRDETO), tak viz výše: netřeba žádné výměny
- objednávku nové karty "výměna" jsem provedl přes webové rozhraní Skylinku, kde po přihlášení už bylo automaticky vyplněno správné číslo moji původní karty, takže k chybě při vyplňování čísla při objednávce nemohlo dojít
- nová karta, která mě byla doručena, po zasunutí do přijímače funguje tak jak má, ale nejde zaregistrovat z důvodu, který jsem uvedl na začátku (zkoušel jsem to opakovaně (číslo na nové kartě souhlasí s číslem karty uvedeným na balení karty)
Nejvíc mě rozhodilo to, že není možné se dovolat na nějakého živého operátora na zákaznické lince (dovolal se tam v poslední době vůbec někdy někdo?)
sr71 píše:...
Nejvíc mě rozhodilo to, že není možné se dovolat na nějakého živého operátora na zákaznické lince (dovolal se tam v poslední době vůbec někdy někdo?)
Tak jako ty, tam teď volají stovky lidí - před cca 3-mi týdny jsem se tam dovolal po 1. za 25min., po 2. za 30min.
nada píše:... Asi 29kč měsíčně není dostatečné aby to fungovalo.
Tak tak, asi by to chtělo ten servisní poplatek zvýšit ...
Jinak před časem jsem chtěl předplatit programy na darované kartě od známého, který ji na mě přeregistroval s nějakou drobnou chybou a pak odjel neznámo kam do zahraničí. Kvůli ochraně osobních údajů mě nechtěli zaboha prozradit, kde chyba je. Musel jsem se s CS - Linkem handrkovat, že kartu skutečně vlastním, nebo jestli není náhodou kradená. Trvalo 14 dní a nespočet mailů, než se věc vyřešila. Tak abys to do toho 15 září stihl...
Achab píše: ... Trvalo 14 dní a nespočet mailů než se věc vyřešila. Tak abys to do toho 15 září stihl...
Obávám se, že nestihne.
Tak jak jsou přetížené jejich tlf linky, tak jim tam chodí hafo mejlů, které asi ani nestíhají číst, natož odpovídat (a hlavně řešit problém)
Máte s tímto problémem někdo zkušenost? ...
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=27&t=46870