Rekordér Philips CDR-600

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rnbw

#16 Příspěvek od rnbw »

Ked ti to nenacita plne CD (original alebo napalene audio), tak je tam nejaka zavada.
Jacobs
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Jacobs »

Ano,vypalené či originál CD to v klidu načte ,problém se vyskytne pokud chceš na rekordéru nahrávat to vyžaduje CD-R Audio a to samé se týká CD-RW Audio,pokud tam nebude přímo značka Audio tak na něm nenahraješ ani zbla nic. Koupit můžeš na: http://www.conrad.cz/tdk-cd-r80-700mb-a ... icn=340136
scorpions-cz

#18 Příspěvek od scorpions-cz »

tak u toho mojeho šuflík blokovanej nebyl.dokonce tam byla taková drážka pro snadný otevření.
milan222

#19 Příspěvek od milan222 »

http://www.youtube.com/watch?v=OwdQND9x ... e=youtu.be
vyměnil jsem všechny kondíky, a o něco se to zlepšilo, ale stále to hází chybu.
taky se mi přehřívá jeden integráč, takže to budu mít jen na ND asi. ono se mi to vypne po několika minutách, a nereaguje nic. když to odpojím a za chvíli připojím tzak se to rozběhne, a pak se to vypne. až když to nechám vychladnout tak to funguje zase
bez elektronek se neobejdu!
muj lampovej zesik: http://www.youtube.com/watch?v=KxOvbN_5xiY
triodon

#20 Příspěvek od triodon »

Ahoj,ja tyhle mašinky miluju.Měl jsem čtyři tyto různé modely a zůstal jsem u CDR785 který se mi pyšní v obýváku.Kvalita zápisu je TOP. CDR800 mám ve sklepě na nd,koupil jsem ho za šrotovou cenu,má vyrvanou optiku.Ale k věci,já mám zkušenost s měkkým zdrojem.Bez měření zkus vyměnit všechny kondenzátory ve zdroji a dej mi vědět! Ahoj.
Sendyx

#21 Příspěvek od Sendyx »

scorpions-cz píše:Kdysi jsem měl taky philipse rekorder a musel jsem prvně vložit CD R AUDIO a když se CD načetlo tak potom jsem ručně vytáhl šuflík a vyměnil jsem CD AUDIO za obyč CD R . Rukou jsem zatlačil šuflík a potom už šlo vypalovat.

Ano, pěkná blbost. Někteří si udělali dokonce kšeft z montáže parazitní elektroniky, která uměla otevřít šuplík a tímpádem vyměnit médium, aniž by to CPU přístroje zjistil. Výpal to sice provede, ale kvalita výpalku bude značně pochybná. Už se mnozí nešťastníci nestačí divit, že po pár letech mají místo muziky sbírku tácků pod pivo. :roll:
triodon

#22 Příspěvek od triodon »

velká pravda,jakmile se ošidí OPC takovouhle metodou,pak je cd buď přepálené,nebo slabě napálené.Ono to může vypadat zdánlivě OK,ale opak je pravdou jak píšeš.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“