Hledáme servisní manuál EMG TR4805

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ciasteczkowypotwor

Hledáme servisní manuál EMG TR4805

#1 Příspěvek od ciasteczkowypotwor »

Hello.
Looking for service manual for characteroscop EMG TR4805.

Dobrý den.
Hledáme servisní manuál pro characteroscop EMG TR4805

Může někdo pomoci?

Wojtek from Poland
Spike

#2 Příspěvek od Spike »

Rad by som ozivil toto tema.

Zhanam servisny manual k tomuto pristroju. Avsak v eng/ger jazyku lebo madarsky sice mam ale nerozumiem ani pol slova. Potrebujem si spravne nastavit tento pristroj.
Sendyx

#3 Příspěvek od Sendyx »

A v jakém jazyce bys to rád ?
Keszeg

#4 Příspěvek od Keszeg »

kokun

#5 Příspěvek od kokun »

Ale tento zřejmě má.

Spike píše:...
Zhanam servisny manual k tomuto pristroju. Avsak v eng/ger jazyku lebo madarsky sice mam ale nerozumiem ani pol slova. Potrebujem si spravne nastavit tento pristroj.

Ale on "nespíkinguje", "nešprechá" a navíc "nemtudum maďárum" - asi čeká servismanuál v češtině 8O :cry:
Honza - kokúň

#6 Příspěvek od EKKAR »

No, já myslím že Spike shání aspoň EN/DE manuál, protože z toho se dá aspoň něco vylouskat, kdežto tomu hungárošskýmu není rozumět ani teremtete fekete.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
kokun

#7 Příspěvek od kokun »

EKKAR - čteš dobře?

Spike píše: ... Avsak v eng/ger jazyku lebo madarsky sice mam ale nerozumiem ani pol slova. ...
Honza - kokúň

#8 Příspěvek od EKKAR »

Hej, keby si vedel po slovensky, tak by si aj poznal, čo tam znamená to slovo "lebo" - on chce říct, že shání EN/DE, PROTOŽE má jen ten HU, kterýmu nerozumí ani zbla...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
jarda
Zablokován
Zablokován

#9 Příspěvek od jarda »

Servisní manuál - schema postačí. A jazyk - to je jedno, tak jsme to řešili před 89...
kokun

#10 Příspěvek od kokun »

Tak čtu blbě já :oops:
Stačilo, kdyby odděloval věty (v souvětí) čárkami a pak by text byl i k pochopení :evil:
V odkaze jsem viděl titulní stránku v maďarštině, ale samozřejmě, že každou doku nestahuju. Měl jsem zato, že je trojjazyčná.
Ale když se jedná o maďarský přístroj ...
Co tak použít alespoň nějaký translátor, když v jiném jazyce doku nesežene :wink:
Honza - kokúň

#11 Příspěvek od Spike »

Prepacte nechcel som z tejto temy urobit flame o tom ako sa ma "citat s porozumenim". Takze to uvediem na pravu mieru. Mam servisny manual v madarcine. Schemy tam su a podarilo sa mi s nimi opravit 2 zavady na tom pristroji. Ten manual zacina trojjazycne, konci trojjazycne ale postup kalibracii, merani a ktovie coho vsetkeho, je v madarcine + je to tak skarede naskenovane ze miestami ani neviem co tam su za pismena. Po madarsky neviem, ale po nemecky a anglicky viem ( netreba byt stiplavy samozrejme aj po cesky a slovensky :? ). Preto ak ma niekdo tento manual v jazyku, ktoremu budem rozumiet, poprosim aby sa ozval.

Tento pristroj je podobny Telequipment CT71 ktory je celotranzistorovy, a v manualy sa nachadzaju metody pri kalibracii horizontalneho a vertikalnehi zosilnovaca, aby meranie zodpovedalo realnym hodnotam. Jednotlive bloky sice pracuju na podobnom principe, ale kedze je to z diskretnych polovodicov, zapojenie je uplne ine.

Raz sa mi stalo , ze pri pohybe stopy vo vertikalnom smere sa mi na okrajoch stopa rozmazavala a smerom k stredu obrazovky zaostrievala.
Najprv som skusal tocit trimrami cim som poposuval pracovnne body tranzistorov v konncovom stupni..... Nakoniec bola chyba uplne inde a teraz neviem na aku hodnotu ich nastavit. Idealne by bola verzia s meracimi bodmi.

Dakujem
Racius
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Racius »

Viem že to spolu preberali Ypsi a Sendyx, takže ak sa Ypsi neurazí, otázky smerujte na neho, riešili preklad, ale neviem ako sú ďaleko. :)
Veľa šťastia. Inak by ma zaujímalo - kde sa dá k tomuto prístroju lacno prísť ? :?
Spike

#13 Příspěvek od Spike »

Tak musis mat spravnych priatelov. Ten ktory vlastnim som zobral za odvoz od jedneho znameho. Samozrejme nie v 100% stave...
Sendyx

#14 Příspěvek od Sendyx »

Manuál v němčině jsem získal od zdejšího uživatele Fredis.

http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=48167
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“