Hledáme servisní manuál EMG TR4805
Moderátor: Moderátoři
- ciasteczkowypotwor
Hledáme servisní manuál EMG TR4805
Looking for service manual for characteroscop EMG TR4805.
Dobrý den.
Hledáme servisní manuál pro characteroscop EMG TR4805
Může někdo pomoci?
Wojtek from Poland
Spike píše:...
Zhanam servisny manual k tomuto pristroju. Avsak v eng/ger jazyku lebo madarsky sice mam ale nerozumiem ani pol slova. Potrebujem si spravne nastavit tento pristroj.
Ale on "nespíkinguje", "nešprechá" a navíc "nemtudum maďárum" - asi čeká servismanuál v češtině
Ale když se jedná o maďarský přístroj ...
Co tak použít alespoň nějaký translátor, když v jiném jazyce doku nesežene
Tento pristroj je podobny Telequipment CT71 ktory je celotranzistorovy, a v manualy sa nachadzaju metody pri kalibracii horizontalneho a vertikalnehi zosilnovaca, aby meranie zodpovedalo realnym hodnotam. Jednotlive bloky sice pracuju na podobnom principe, ale kedze je to z diskretnych polovodicov, zapojenie je uplne ine.
Raz sa mi stalo , ze pri pohybe stopy vo vertikalnom smere sa mi na okrajoch stopa rozmazavala a smerom k stredu obrazovky zaostrievala.
Najprv som skusal tocit trimrami cim som poposuval pracovnne body tranzistorov v konncovom stupni..... Nakoniec bola chyba uplne inde a teraz neviem na aku hodnotu ich nastavit. Idealne by bola verzia s meracimi bodmi.
Dakujem
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=48167