NOKIE 3310
Moderátor: Moderátoři
-
wiktor
co ma soucastky z jedny strany desky jinak hrozi ze s ty desky udelas desku bez soucastek jako se to stalo me u toho alkace 302.
ANONYM prosim ta spamätaj sa a pis k veci...
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
-
wiktor
stejny znacky a vam upadne vase nokie arupne displej ale todle lidi ze servisu urcite vedi zatim jsem to zkousel s nokii 3210ale mozna ze by to slo i s displejem z 5110 ale de voto jestli to ma v tydle dobe cenu kdyz v telelu maj ty displeje uz za 250kc
Z tvojho prispevku som nepochopil nic....skus to normalne napisat a nie ked si ochrapany. Co chces vlastne s displejom robit?
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
-
wiktor
-
wiktor
wiktor píše:myslel jsem toto ze kdyz nekdo chce usetrit za displej ze muze zamenit displej z nokie 3210 za displej 3310 pokud ma treba nakou starou 3210
s dobrymdisplejem usetrit tak 250kc akorat musi o neco na vysku zkratit tu vodivou gumicku co je pod displejem.
Co chces na tom usetrit? Ved cena je skoro rovnaka...a dokonca cena 3310 skla je mensia ako n3210.
wiktor píše:nahodou nemel by nekdo kod na reset fimveru u ty nokie 3310 pouzivalo se to taky na to kdyz mel nekdo v telefonu drzak na dve simkarty a prepinalo se mezi nima.
Reset firmwaru? myslis do zakladneho nastavenia?
-
wiktor
a trosku usetrit jejasny ze ten kdo si to chce udelat musi mit zaklady elektroniky zkus dat lajkovi rozebranej telefon aric ted mi to sloz tak na
to bude koukat jak mravenec na meloun kdo bude chtit tak si samozrejme ten displej koupi novej.
-
wiktor