NOKIE 3310

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kybl

telefon

#16 Příspěvek od kybl »

tak to je teda dosti brutální metoda.Ale stejně,co by jsi dělal,kdyby ten konec byl doopravdy v haji?Tímto zpúsobem jsi odstranil pouze studené spoje... :sorry:
wiktor

#17 Příspěvek od wiktor »

ale to je samozrejmy ze funguje jen kdyz tam jsou studenaky ale kdyz ti mobil upadne tak bych rek ze spis nastane studenak na koncaku nez ze odejde koncak to spis kdyz je telefon politej a taky to jde s telefonem
co ma soucastky z jedny strany desky jinak hrozi ze s ty desky udelas desku bez soucastek jako se to stalo me u toho alkace 302.
kybl

nokie

#18 Příspěvek od kybl »

Tak to jsi ještě neviděl,jak vypadá takový zničený konec,který je po pádu a rozlomil se na dvě půlky.Přeci jenom je to keramika.Teda jak u kterého... :agree:
Návštěvník

#19 Příspěvek od Návštěvník »

to je jasny cim to je staci spravny soft a kabel - skoda ze uz je proletovana :wink:
Raptor181
Moderátor

#20 Příspěvek od Raptor181 »

Wiktor ked nebudes mat co robit tak sa prihlas ja ta zoberiem do firmy a budes mi prehrievat koncaky...uvidime ked je po pade ci je len studak...

ANONYM prosim ta spamätaj sa a pis k veci...
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
kybl

telefon

#21 Příspěvek od kybl »

Sice telefony nejsou zrovna moje parketa,ale bral bych ho taky... :lol:
wiktor

#22 Příspěvek od wiktor »

a co todle jak usetrit za displej do ty3310 kdyz mate doma starsi telefon
stejny znacky a vam upadne vase nokie arupne displej ale todle lidi ze servisu urcite vedi zatim jsem to zkousel s nokii 3210ale mozna ze by to slo i s displejem z 5110 ale de voto jestli to ma v tydle dobe cenu kdyz v telelu maj ty displeje uz za 250kc
Raptor181
Moderátor

#23 Příspěvek od Raptor181 »

WIKTOR
Z tvojho prispevku som nepochopil nic....skus to normalne napisat a nie ked si ochrapany. Co chces vlastne s displejom robit? :pecek:
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
wiktor

#24 Příspěvek od wiktor »

myslel jsem toto ze kdyz nekdo chce usetrit za displej ze muze zamenit displej z nokie 3210 za displej 3310 pokud ma treba nakou starou 3210
s dobrymdisplejem usetrit tak 250kc akorat musi o neco na vysku zkratit tu vodivou gumicku co je pod displejem.
wiktor

#25 Příspěvek od wiktor »

nahodou nemel by nekdo kod na reset fimveru u ty nokie 3310 pouzivalo se to taky na to kdyz mel nekdo v telefonu drzak na dve simkarty a prepinalo se mezi nima.
Raptor181
Moderátor

#26 Příspěvek od Raptor181 »

wiktor píše:myslel jsem toto ze kdyz nekdo chce usetrit za displej ze muze zamenit displej z nokie 3210 za displej 3310 pokud ma treba nakou starou 3210
s dobrymdisplejem usetrit tak 250kc akorat musi o neco na vysku zkratit tu vodivou gumicku co je pod displejem.

Co chces na tom usetrit? Ved cena je skoro rovnaka...a dokonca cena 3310 skla je mensia ako n3210.
Raptor181
Moderátor

#27 Příspěvek od Raptor181 »

wiktor píše:nahodou nemel by nekdo kod na reset fimveru u ty nokie 3310 pouzivalo se to taky na to kdyz mel nekdo v telefonu drzak na dve simkarty a prepinalo se mezi nima.

Reset firmwaru? myslis do zakladneho nastavenia?
wiktor

#28 Příspěvek od wiktor »

ale to jenom kdyz ma nekdo doma treba tu nokii 3210 a stalose mu nahodou ze semu u ty 3310 rozbil displej tak si to takle muze vymenit
a trosku usetrit jejasny ze ten kdo si to chce udelat musi mit zaklady elektroniky zkus dat lajkovi rozebranej telefon aric ted mi to sloz tak na
to bude koukat jak mravenec na meloun kdo bude chtit tak si samozrejme ten displej koupi novej.
Raptor181
Moderátor

#29 Příspěvek od Raptor181 »

Tak to mas recht....cena skla na N3310 je okolo 130Kc...
wiktor

#30 Příspěvek od wiktor »

tak to mi rekni v jakym lacinym kraji to zijes ze tam mate tak laciny displeje protoze tady v praze je asi nejlevnejsi TELEL kde maj komplet displej na3310 neoriginal za 240kc a na 3210 samotny displej za 190kc
ale nejdrazsi je tu ALIGATOR kde chtej na tu n3310 695kc a na 3210
645kc .
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“