Zapojení pohonu brány H30 Roger
Moderátor: Moderátoři
uvažuju o nákupu pohonu H30 pro ovládání posuvných vrat a jelikož jste jeho zapojení řešili již poměrně dávno, je pravděpodobné, že už s ním máte nějaké zkušenosti. Proto by mě zajímalo, zda jste s tímto pohonem spokojeni nebo byste po zkušenostech s ním zakoupili nějaký jiný (např. Nice)? Děkuji.
jen mě štve že v AZ Pohony se co se týká reklamace k vám otočí zády a ještě vám řeknou že jste si tu poruchu udělal vlastní nedbalostí-neznalostí.
Koupil jsem si řídící jednotku novou a je zajímavé že funguje úplně normálně a jde přenastavovat jak chci.
Děkuji předem
- Přílohy
-
roger.JPG- (29.86 KiB) Staženo 934 x
Nyní opět nefunguje, nereaguje na ovládání při plném otevření nebo při plném zavření brány. Když manuálně bránu posunu a zkusím dálkový ovladač, brána velmi pomalým tempem dojede do polohy plného otevření (když v průběhu posunu zmáčknu ovladač, tak se pojezd zastaví, po znovu zmáčknutí pokračuje pomalým tempem v otevírání, nemění tedy směr). Když dojede do plného otevření, opět přestane reagovat na povel ovladačem.
V případě, že při tom pomalém pohybu rukou cvrnknu do toho šedivého spínače nad ozubeným kolem (vypíná při dojezdu), tak se pohyb zastaví a zase přestane reagovat na dálkový ovladač, je nutné manuálně posunout bránu a znovu spustit. Dokončí opět pohyb do plného otevření brány a zase přestane reagovat.
Displej signalizuje přijetí příkazu, pojistku jsem zkontroloval...
Nenapadne někoho z vás rada, co s tím může být?
Snad jsem to popsal dostatečně, jsem laik...
díky
to samé je, ať to zkusím z plně zavřené nebo z plně otevřené brány...