Televízor CTV28HD11, mení rozmer
Moderátor: Moderátoři
Už len poznámka, verím že "studenti" sa už neobjavia a výrobca v Trstenej sa vyvaruje takýchto nedostatkov a telky bude skladať z nových súčiastok a nie z nejakýchsi NZ.
edoedo20 píše:Za ten nesprávne uvedený kmitočet sa ospravedlňujem, nuž chybička sa vlúdila.
BU2525BT som zatial nezháňal, preto riešim náhradu aspom dočasne s tým čo je poruke. Určite sa ho pokusim zohnať, ale to nejaký čas potrvá. Ďakujem za tip z japonca. Ešte mi napadá, čo tak použiť dve BU508, respektíve SU160 zapojené paralelne, že by sa o prudové zaťaženie podelili. V spinacom režime by to hádam aj mohlo fungovať.
...
BU2525 je naprosto běžný a dostupný trand.
"Paralelní režim" je koko*tina - jedině si nase*reš do trika. Kromě mech. problémů je stejně dříve, či později "uvaříš" - nejde jen o proud. (výkonovou) dimenzaci, ale (jak jsem psal výše) i o kmitočet - ty tvoje "nebudou stíhat"
Tak se sníženým napětím ti nedoporučuju delší provoz - nejde jen o rozměr obrazu, ale hlavně o podžhavení obražofky (žhaví se ze splitka) - delším provozem (podžhavení) jí rapidně zkrátíš životnost
A OVP v Trstenej už min. 2 roky neexistuje (jako výrobce) - můžeš si tam pronajat jejich prostory ( i zbytek techniky) a můžeš začít vyrábět telky sám
A "studenti" nejsou jako důsledek nekvalitních součástek, ale jako důsledek "nekvalitních" technologií pájení (pájí se ve "vlně") - spíše však nedodržení technologických postupů
A aaa - zvykej si - v dnešní době "bezolova" jich bude stále víc ...
Zúčastneným prajem všetko najlepšie.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
edoedo20 píše:
Tá Trstená že zanikla som nevedel. Záujem o ich priestor nemám. Ale hádam si ani iné nezaslúžili, keď vyrobili v jednej telke toľko "studentov". Aký bol dôvod, nuž určite niečo nezvládli.
Tak já teda s tímto Tvým tvrzením absolutně nesouhlasím a se mnou určitě řada dalších.Já osobně na OVP-éčka a ještě více bývalé OTF-ka nedám v žádném případě dopustit.Ono OVP-éčku některé modely nevyšly zcela na výbornou ale jinak v pohodě.Jsou(byly) daleko horší značky oproti OTF-ku a OVP-éčku.
Stále říkám,škoda že táto fabrika zanikla.
edoedo20 píše:...
Tá Trstená že zanikla som nevedel. Záujem o ich priestor nemám. Ale hádam si ani iné nezaslúžili, keď vyrobili v jednej telke toľko "studentov". Aký bol dôvod, nuž určite niečo nezvládli.
Zlatá Orava (jak OTF, tak i OVP) - to kdybys viděl "zprasené" Sonky, či jeden čas třeba Grundigy, tak bys mluvil jinak.
Po letech provozu (a tvůj model jich má za sebou více než 10 - sám doma jedu na stejnou generaci /tj. první!/ OVP-éčka 100Hz; jen ji mám z obr. 16:9), se studenti projevují u všech značek. Jen u některých méně, u jiných více.
O "dnešních" telkách (pájených bezolovem) škoda mluvit -> dokonalé kurvítko