AIWA NSX 380
Moderátor: Moderátoři
AIWA NSX 380
po x letech používání téhle věže, mi odešly řemínky kazetových mechanik. A to do té míry, že z nich zbylo jen několik gumových rozpadlých kousků.
Podle návodu zde na bastlírně si dovedu opatřit a vyrobit nové, ale nedokážu je nasadit na kladky, protože nevím kudy vedly. Prosím proto všechny dobré duše - majitele stejného modelu - o pomoc. Nejlépe by asi pomohlo pár fotek přes které kladky oba řemínky vedou.
Také by mi určitě pomohlo pokud má někdo k dispozici servisní či montážní návod. Prosím podělte se.
Děkuji
TOM
Dík za tip ke stažení návodu. Tu stránku jsem taky viděl, ale při množství jiných prohlížených jsem ji přeskočil, páč na obrázku bylo jiné rádio
Nejsem si jist jakou změnu oproti modelu NSX-380 je model NSX-K380.
A poslední věc: pokud jsem viděl správně kudy vede řemínek, jeden co mi ve věži zůstal, je to přes několik řemenic a v servisním manuálu je těch řemínků víc a vedou jen z malé řemenice na velkou. Pokud se tedy dostrkám k vyrobení řemínků koupením
gumového profilu (tady prosím o radu kde) a slepím jej lepidlem, tak pořád ještě nevím jak jej vést. Opravdu by pomohlo foto, prosím.
Všechny tyto gumičky jsou sehnat na stránce AME a mají je skladem . jinak u tohoto typu věže je strašně jednoduchá výměna a pokud budeš mít zájem zašli email a pošlu ti schéma nasazení gumiček.