Detské telefóny 4FP12087
Moderátor: Moderátoři
Detské telefóny 4FP12087
- Přílohy
-
1299512412.jpg- (74.16 KiB) Staženo 388 x
PS: Na tej scheme je pri tom prvom (prepinacom) tlacidle naopak napisane : Zdvihnute je dole a polozene je hore.
- Přílohy
-
CIMG7239.jpg- (115.94 KiB) Staženo 523 x
mám stejné telefony, chtel jsem to zprovoznit detem, uz se mi to tak trochu pokus omyl podarilo zapojit ze uz funguje komunikace a kdyz je jeden telefon zaveseny a u druheho dam vyzvaneni, tak jde jenom led dioda,
pred tim to bylo zase pokus omyl zapojene tak ze slo dioda i vyzvaneci ton, ale komunikace nefungovala
mohl by mi nekdo rici jak je delan ten vyzvaneci ton viz schema nahore? potom bych mozna vedel ajk to zapojit
diky za radu
- Přílohy
-
DSC00388.jpg- (30.86 KiB) Staženo 418 x
ja uz si s tim tak hral, ze uz se radeji musim na vse zeptat, ja menil i tranzistory, myslel jsem ze to bylo jima, jelikoz to vubec nefungovalo, no povodni jeste mem, jelikoz jako nahrazku tam mam BC 546 203B je na nem napsano
diky za odpovedi
Tie dva tenke zelene (vedla sluchadlovych) je LEDka. Jej pripojenie neviem, ale podla napatia by sa to malo dat lahko urcit.
Zo strany suciastok idu dva draty - na komunikaciu s druhym telefonom. To uz musite skusit , mate len dve moznosti
Nemam to teraz pri sebe, ale mam taky pocit, ze na tom odfotenom papieri je nejaka chyba. Skuste to takto, ako pisem teraz.