Vysavac Vorwerk

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
proel64
Kontaktovat uživatele:

Vysavac Vorwerk

#1 Příspěvek od proel64 »

Zdravym vsetkych,
dnes mi telefonoval kamarat dost nas..rany,ze ta jeho slepica kupila za 1000euro tento vysavac na splatky,poznate to niekto,na nete som predaj nenasiel,iba po bazaroch.Len par for,kde bylo asi50/50 pro a proti...Neviem co to je za zazrak,ale za 1000eur by mi to muselo este po vysavani skocit aj pre pivo :beer:
workhard
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od workhard »

Oni ti dealeři umějí být hodně přesvědčiví :evil:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Hydrawerk

#3 Příspěvek od Hydrawerk »

Neznám, ale našel jsem toto: http://kobold.vorwerk.com/cz/roboticky- ... 00/vr-100/ Tak jako může to fungovat.
Ženám chybí zdravý pesimismus a kritické myšlení. Dál nemám co říci, neboť vulgarismy sem není radno psát. :wc: :toilet: :scared:
bastlir40

#4 Příspěvek od bastlir40 »

To je pěkný humus. Udělala osudovou chybu. Za peníze co jí stál Vorwerk by pořídila jinde super vysavač s veškerou výbavou. K tomuhle křápu si musí extra koupit nástavce, hadici atd. prostě vše, co v elektře se dostane ke každému běžnému vysavači a pak jí každých čtvrt roku bude chodit nabídka aby si zakoupila čistící prášek na koberce, filtry, sáčky a nejlépe to často měnila aby vydělali. Máma se taky před několika lety nachytala a jeho údržba stojí hrozný prachy. :twisted: :twisted: :twisted:
Zdraví vás Mirek

www.mojeelektro.xf.cz
workhard
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od workhard »

No ještěže jsem byl doma, když nám přišli nabízet Rainbow za 65000 :redcard:
Hydrawerk

#6 Příspěvek od Hydrawerk »

Zajímavé, také jsem byl doma, když nám předváděli Rainbow. Mohlo to být kolem roku 1994. Cena nás odradila. Kdo tady http://www.rainbow.cz najde příkon nebo prodejní cenu, je lepší, než Chuck Norris. FUCK direct marketing!
workhard
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od workhard »

Alespoň něco jsem našel :wink:
...Nejen že umožní te svým blýzkým řešit ....
Hydrawerk

#8 Příspěvek od Hydrawerk »

Philip_Fry

#9 Příspěvek od Philip_Fry »

Podle mých zkušeností je Vorwerk super, vím o několika (cca 5) kusech v okolí, které slouží jak v domácnosti, tak v soukromých penziónech nebo hotýlcích (čili náročnější podmínky) víc jak deset let naprosto bez problémů. Řešil jsem snad jen přelomený přívodní kabel. Jen to příslušenství není nejlevnější, nicméně třeba sáčky se dají sehnat bez problémů z druhovýroby za rozumné peníze. Na doma bych si to asi nekoupil, ale na "polo-profi" použití je to dobré.
p32

#10 Příspěvek od p32 »

Takové ty robotické vysavače jsou blbiny na entou za všech okolností. Ještě jsem neviděl ani jeden fungovat na kobercích a přeskakovat přes práhy u dveří. :lol:
BOBOBO

#11 Příspěvek od BOBOBO »

Inu kšefty . Naschvál jsme si ho půjčili na vyčištění koberců , zakoupili specprášek a pytlíky , no a výsledek byl bídný . Také jsem už opravoval ulomené šňůry hned za konektorem . Je to jako Zepter , tam manželku vychytali , to byla ještě svobodná ... Jo předváděčky nejsou moje hobby , na mně by se neuživili .
Killroy
Moderátor

#12 Příspěvek od Killroy »

Já Vorwerk mám skoro dvacet let (typ VK120), ale zatím slouží dobře. Nedávno jsem si nechal zrepasovat tu sací hlavu (kartáče, ložiska motoru), protože začala být hlučná. Síťový kabel už mám dávno jiný, neoriginální a delší. Nejsem blázen, abych dal 600Kč za jejich zelený kabel..
Sáčky používám neoriginální z druhovýroby, za 1/3 ceny, ty vůně jsme již zavrhli a nic jiného není třeba.
Tu zapravovací hlavu na čištění jsem za ty léta použil asi jednou nebo dvakrát, ale moc mi to nezaujalo. Načnuté a nevyužité balení Kobosanu mi potom zplesnivělo, tak jsem ho vyhodil a tu hlavu prodal za pár stovek. Mokré čištění objednanou firmou je mnohem efektivnější než tohle. A při ceně toho Kobosanu to vyjde skoro nastejno.

Jinak pokud někdo používáte tuhle čisticí hlavu, tak namísto drahého prášku Kobosan lze použít i levnější Vanish Oxi. A místo těch voňavých tyčinek do sáčků stačí několik kapek dobré aviváže..

Podtrženo, sečteno - Vorwerk není špatný stroj, ale je to dost předražené a hodně z toho zůstává za nehty dealerů. Nevím co to stojí dneska, ale já tenkrát dal za ten komplet snad 29tis.. A i po letech mne stále mají v databázi zákazníků, protože dealera Vorwerk co za mnou přišel se sáčkama, jsem musel vyhodit ještě vloni. Po debatě na téma "ceny a jak řeším potřebu příslušenství a ND", si mne odškrtl jako nezajímavého a zmizel. (doufám, že navždy..)
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
frpr666

#13 Příspěvek od frpr666 »

Já jsem pro, aby na vše co není zakoupeno v kamenném obchodě a přesahuje hondotu např. 1000 kč platila 14.dní lhůta na vrácení zboží (vyjma specialit). Stejně jako je tomu dnes u nákupů přes internet.

U nás kdysi taky byli s Vorwerkem, po demonstraci-vysávání koberce vytáhli ze sáčku chuchvalec prachu. Podeželé bylo, že nechtěli u nás ten chuchvalec vyhodit, že si ho vyhodí sami. Později nám došlo , že ten chuchvalec můžou ještě potřebovat na demonstraci u sousedů...

PS: ten dealer měl štěstí, že jste ho nechytl pod krkem.
frpr666

#14 Příspěvek od frpr666 »

RE: robotické vysavače jsou blbiny
Ano, souhlas. Nicméně hodně lidí se nechá ovládat reklamou a pro výrobce a prodejce je to zajímavý bussines. Např. jedna uživatelka RV argumentovala o užtečnosti tak, že má doma kočku, která si ráda s RV hraje (vozí se na něm).
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“