dnes mi telefonoval kamarat dost nas..rany,ze ta jeho slepica kupila za 1000euro tento vysavac na splatky,poznate to niekto,na nete som predaj nenasiel,iba po bazaroch.Len par for,kde bylo asi50/50 pro a proti...Neviem co to je za zazrak,ale za 1000eur by mi to muselo este po vysavani skocit aj pre pivo
Vysavac Vorwerk
Moderátor: Moderátoři
Vysavac Vorwerk
dnes mi telefonoval kamarat dost nas..rany,ze ta jeho slepica kupila za 1000euro tento vysavac na splatky,poznate to niekto,na nete som predaj nenasiel,iba po bazaroch.Len par for,kde bylo asi50/50 pro a proti...Neviem co to je za zazrak,ale za 1000eur by mi to muselo este po vysavani skocit aj pre pivo
Ženám chybí zdravý pesimismus a kritické myšlení. Dál nemám co říci, neboť vulgarismy sem není radno psát.
- Philip_Fry
Sáčky používám neoriginální z druhovýroby, za 1/3 ceny, ty vůně jsme již zavrhli a nic jiného není třeba.
Tu zapravovací hlavu na čištění jsem za ty léta použil asi jednou nebo dvakrát, ale moc mi to nezaujalo. Načnuté a nevyužité balení Kobosanu mi potom zplesnivělo, tak jsem ho vyhodil a tu hlavu prodal za pár stovek. Mokré čištění objednanou firmou je mnohem efektivnější než tohle. A při ceně toho Kobosanu to vyjde skoro nastejno.
Jinak pokud někdo používáte tuhle čisticí hlavu, tak namísto drahého prášku Kobosan lze použít i levnější Vanish Oxi. A místo těch voňavých tyčinek do sáčků stačí několik kapek dobré aviváže..
Podtrženo, sečteno - Vorwerk není špatný stroj, ale je to dost předražené a hodně z toho zůstává za nehty dealerů. Nevím co to stojí dneska, ale já tenkrát dal za ten komplet snad 29tis.. A i po letech mne stále mají v databázi zákazníků, protože dealera Vorwerk co za mnou přišel se sáčkama, jsem musel vyhodit ještě vloni. Po debatě na téma "ceny a jak řeším potřebu příslušenství a ND", si mne odškrtl jako nezajímavého a zmizel. (doufám, že navždy..)
U nás kdysi taky byli s Vorwerkem, po demonstraci-vysávání koberce vytáhli ze sáčku chuchvalec prachu. Podeželé bylo, že nechtěli u nás ten chuchvalec vyhodit, že si ho vyhodí sami. Později nám došlo , že ten chuchvalec můžou ještě potřebovat na demonstraci u sousedů...
PS: ten dealer měl štěstí, že jste ho nechytl pod krkem.