HP Laserjet, kurvítko?
Moderátor: Moderátoři
HP Laserjet, kurvítko?
někde na netu jsem před několika měsíci viděl návod na odstranění kurvítka z tiskárny hp laserjet. už nevím přesně jaký to byl tip, ale něco podobného bych těď potřeboval. hledal jsem v googlu, ale nemůžu přijít na ty správné hesla.
je pro orientaci byl to nějaký smd integráčm, který počítal kolikrát se tisklo a myslím od 1000 vytisknutí to mělo nějaký problém.
tak mě napadlo, jestli to taky někdo neviděl a neposlal by mi odkaz.
děkuji
impedance píše:... odstranění kurvítka z tiskárny hp laserjet. ... myslím od 1000 vytisknutí to mělo nějaký problém.
děkuji
To jste milý střecho, nepochopil ideu počítadla stránek která souvisí s upozorněním na prázdnou prachovou kazetu.
Je-li či není-li to vaše oblíbené "kurvítko" těžko říct ale vězte, že existují uživatelé, kteří jsou rádi, že to tam je.
Resetery čipů na tonerových kazetách samozřejmě existují a nyní když víte oč máte strýce googla požádat, směle do toho.
kamarád má doma projektor hp vp6110 a ukazuje mu to aby vyměnil lampu, že je vysvícená a přitom svítí jak nová. takže bych tipoval, že v tom je to kurvítko, které popisuji v předešlích příspěvcích. na lampě nic není. žádná dpska nic. jelikož má nová lampa cenu skoro jak ten projektor, tak to už se vyplatí koupit nový.
Tak me nekdo prosim reknete, jak to je mozny. Od kteryho roku se zacaly kurvitka do zdroju osazovat? Neni vlastne ESR 105 oznaceni kurvitka, kdyz obycejny elyty bez toho oznaceni vydrzi leta?
Jirka