Když ono je to také o jiných věcech než jen o tom, co ti kdo doporučí. Killroy ti radí dobře a já bych bral podle něj, ale před rokem jsem to řešil a Sharp u nás v 32" nabízeli opravdu divné šunky, LG se mi prostě nelíbilo (asi nějaká averze) a tak jsem koupil Samsunga s LED podsvícením verzi 5000. Má 2 USB, ale ještě jsem neměl potřebu na to USB něco nahrávat. Mám dojem, že to asi nejde, ale přehrávat jde všechno. Internet taky neřeším, ale musel se k tomu (pro známé) kupovat speciální čudlík od Samsungu za asi 1000-1500 Kč. Můj názor je, že člověk má posbírat co nejvíce informací, aby si pak mohl vybrat podle svého a nadávat jen sobě ! Já jsem se Samsungem velmi spokojen a beru to konkrétně u TV, že bude na 5-6 let a pak koupím něco jiného. Pokud se podělá za 4-5 let, tak spravím, co se dá (vyplatí) a rok dva to vydrží. Jak jsem se díval, tak dnešní ceny jsou dvě stovky pod cenou, co jsem kupoval před rokem a v průměru za sto Kč za jeden měsíc životnosti za TV mi vyhovuje.
Jinak jsem nedávno přemýšlel o monitoru k PC a vyšlo mi, že než 27" monitor je lepší koupit už rovnou 32" TV se stejnými vlastnostmi (skoro) a se stejnou cenou (o pětistovku dráž) a s více možnostmi. Do ložnice taky přemýšlej o bezdrátových sluchátkách - lépe se s nimi usíná.