Zajímavé, moc podivné

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#16 Příspěvek od p32 »

Já myslím, že by to bylo k ničemu. Snad jediné, co tak vidím, by bylo že by se policajti měli čím bavit, aby lidi neotravovali ptákovinama. :lol:

to frantajetel11: aby ti nepraskla céfka :wink: volby jsou mi celkem ukradené a jejich financování taky, ale ty tomu stejně nerozumíš jinak by ses nemohl rozčilovat nad takovými příklady jako jsou volby zdarma, zdravotnictví zdarma nebo školství zdarma. :wink:

Potom někomu zemře někdo z rodiny při havárce, co zavinil opilej řidič a místo toho, aby byli odškodnění, tak čtou o velkých nákladech státu při takových případech. To samé, když někoho okradou a chytnou zloděje, tak chudák stát má náklady na jednoho mukla měsíčně větší než si může dovolit průměrný občan s průměrnou výplatou sám pro sebe, ale poškozeného přitom neodškodní nikdo.
frantajetel11

#17 Příspěvek od frantajetel11 »

JJ mně jsou volby ukradený taky, ale když si myslíš, že jsou za dara, tak už nemám co dodat :? A o zdravotnictví ani školství zdarma nepadlo ani slovo...
p32

#19 Příspěvek od p32 »

frantajetel11 píše:JJ mně jsou volby ukradený taky, ale když si myslíš, že jsou za dara, tak už nemám co dodat :?

Tak mi to nedá, ale ty jsi u voleb něco platil ? :lol:
workhard
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od workhard »

Strhnou ti to z daní, kamaráde... :roll: nemusel bys třeba každej den vymetat tu samou díru v silnici :wink:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Hill
Administrátor

#21 Příspěvek od Hill »

A ty věříš tomu, že by na tu díru v silnici zbylo, kdyby se nefinancovaly volby?
Já už ne.
Daleko blíže skutečnosti bude za pět až deset let odhalený a otevřený další případ těžko prokazatelného odklonění, předražení, zkrátka nehospodárného utracení stejné částky. A nejspíš se ukáže, že se vyhodila nebo někomu přihrála v mezích zákona.
p32

#22 Příspěvek od p32 »

Tak mě z daní nic nestrhnou a pokud má někdo falešnou představu a správném rozdělování odvedených daní (rozkradou je i tak), tak jak je to se školstvím ? Taky je základní školní docházka zdarma ? Děti nemusí přece nic platit, zato rodiče se pěkně vycálují. A SŠ a VŠ to samé - potomkům jsme vlastně hradili 4x VŠ. :lol:
feliz_navidad

#23 Příspěvek od feliz_navidad »

p32 píše:Tak mě z daní nic nestrhnou...

Ty nejíš, nesvítíš, netopíš, nic nekupuješ, nejezdíš? Já myslím, že ti strhnou dost - 14 nebo 20% DPH, u benzínu zhruba polovinu, atd...
tomasjedno

#24 Příspěvek od tomasjedno »

p32 píše:Tak mě z daní nic nestrhnou a pokud má někdo falešnou představu a správném rozdělování odvedených daní (rozkradou je i tak)...
Neplatit žádné daně, a současně kritizovat způsob utrácení vybraných daní, to je exemplární ukázka zvrhlosti sociálního státu a nárokového uvažování.
p32

#25 Příspěvek od p32 »

Koukám, že oba dva máte asi speciální účty pro rozdělování daní. Já oproti vám prostě nekecám a nechávám rozdělování na Kalouskovi. Ten tomu sice asi taky nerozumí, ale má na to papíry. :lol:
A kecat o benzínu, to je fakt umění. Prostě nakoupím benzín podle toho, co stojí a jedu. Ale někdo dělá u pumpy ekonomickou rozvahu na co to rozdělují - co ti na to říká pumpařka při placení ? Mimochodem, když nebudu mít na benzín, tak nebudu jezdit autem. Někdo jiný zase inteligentně vydedukoval, že neplatím daně a asi si nekupuji rohlíky.
Kolik platíš ty daní a kolik z toho rozděluješ na jednotlivá ministerstva ? :lol:
p32

#26 Příspěvek od p32 »

Hille, ano volby se financují a proplácejí se jednotlivé hlasy. Někdo ale má představu, že to jde pouze z jeho kapsy a ostatní platby ne. Tady nikdo nedělá nic zadarmo. Od toho ale máme ty, co jsme si zvolili, aby nás zastupovali a rozdělovali prostředky, které jsme jim dali na to v daních (z příjmu, sociální pojištění, zdravotní pojištění, příplatek na ekologickou elektřinu, DPH atd.) na jednotlivých ministerstvech a úřadech. A při tom rozkrádání tam se raději nebudu vyjadřovat k tomu dál. To už je na lidech, co si zvolili ty silnější strany proto, aby zastupovaly jejich názory.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“