Nejsem si zcela jist....R6 a R14 se usmaží,při napájení +-80V bude na nich skoro 5W,ůplně zbytečně.... R28 a R29 můžou být i větší,pořád jima poteče zbytečně velkej proud,totéž platí o R8 a R15,ale to jsem ti už říkal.
U virtuálního zesilovače je to přece jedno... BTW, volba vstupních tranzistorů je taky ošidná, možná to bude jediný důvod, proč se struktura udrží na uzdě...
V reálu to prostě vybuchne To už jsem ale myslím taky zmiňoval,že trandy na 80V to asi nezvládnou,navíc u těchle to chce vybírat,no celkově jak říkáš...... Mnohem lepší kombibace 2N5401/2N5551,ovšem otázka je co to udělá....
Naposledy upravil(a) DjRix dne 31 pro 2006, 15:08, celkem upraveno 1 x.
oki tam som sa este sekol takze R6 a R19 maju 39KOhm R30 a R31 su nahradene dvojicami odporov po 240 a 43Ohm kedze presna taka hodnota neni musel som ich zlozit... R28 a R29 maju 470Ohm a R15 a R8 su na 5Wchcem aby to bolo stabilne...
PS:kde take tranzistory zozeniem a si si isty ze budu dobre?ak ak tak tak ake z ponuky SOS by si bral?
Jsem tvor na matematiku liny ale je tam potreba Q3 Q19? Q2 a Q18 nahrad nečím s větším napětím kdysi jsem kdesi dával snad KF469-470 ale nevím přesně. Jak již jsem rek na pocitani jsem tvor velmi liny. (asi na tom neco bude ze jsem odesel ze skoly kvuli matiky )
takze takto Q3 a Q19 su tam koli tomu ze tam musia byt teraz sa o tom rozpisovat nejdem za dalsie medzi ziadnymi z tych tranzistorov nebude rozdiel napetí C-E vtsí ako 80V v ziadnom prípade tie trandáky sú na 80V trafo mam 2*57,5V budu tam kondy 4*10000uF takze nemalo by tam byt napetie omnoho vyssie ako 80V
Bohužel. D. Self a podobní sem nepíšou a ostatní už dotazy asi unavily, nebo neví... najdi si někde nějaký článek na téma jak konstruovat vstup zesilovače a odpověď najdeš.