Posledně jsme byly u známých a paní dělá účetní a něják došlo na téma placení kartou a když jsem jí todle říkal, tak mi na to řekla jestli vím o tom, že je to nezákonné
Porušují zákony v GME Electronic??
Moderátor: Moderátoři
Porušují zákony v GME Electronic??
Posledně jsme byly u známých a paní dělá účetní a něják došlo na téma placení kartou a když jsem jí todle říkal, tak mi na to řekla jestli vím o tom, že je to nezákonné
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
- scorpions-cz
Ak chces serioznu odpoved od druhych, tak musis zacat od seba.CZJKP1 píše:V GM mají nalepené cedulky ,,při platbě kartou 100Kč a nižší účtujeme poplatek ... Kč "
Posledně jsme byly u známých a paní dělá účetní a něják došlo na téma placení kartou a když jsem jí todle říkal, tak mi na to řekla jestli vím o tom, že je to nezákonné, prý kdybych to nahlásil ČOI tak budou platit penále jak mourovatý, je to pravda? Jaký je na to Váš názor?
Napisal si " účtujeme poplatek ... Kč". Co moze znamenat vsetko aj nic.
1. Je tam 0,1Kcs, 1Kcs, 50Kcs, 500Kcs ?
2. Ak znama radila, tak Ti mala poradit konkretny zakon s ktorym je to v rozpore. Tak je to v rovine "jedna baba povedala".
3. Chces vediet nazor. Nazor nestaci. Potrebne su fakty a zakon.
P.s. Aj banka stahuje poplatky za platby, vybery, vklady, ...
- tomasjedno
GME ma predajnu aj na SK.
Chcel som napisat Kc/Eur. Ale uz som videl reakcie typu "co je to za mena" .... Tak som si povedal, neurobim Vam radost? A ako malo staci.
Ale vazne, my Vam iba zavidime ze z uspor mate plny vankus a my iba malicky cca 25x mensi vankusik.
To je tvoja vizia alebo zbozne prianie?tomasjedno píše:že SK opustí devalvační Euro a založí tvrdou měnovou uniii s CZ
Za použitie POS terminálu banka účtuje obchodu poplatok. Ak platená suma je nízka voči poplatku, je logické, že obchod túto stratu prenesie na zákazník.
Takže předpokládám, že cedule s příplatkem za platbu kartou být nesmí, nicméně chápu obchodníka a taky kartou neplatím, jen hotově. (už jen z kolegiality k obchodníkům).
Taky předpokládám, že i když poskytovatel terminálu zjistí, že si obchodník vyrobil takovouhle ceduli, že to přehlédne. Protože kdyby začal prudit, obchodník mu nakope terminál do prdele a nebudou mít ani ty 2%
- tomasjedno
- tomasjedno