Čítač imlulzů 8-9 míst
Moderátor: Moderátoři
-
petrfilipi
Čítač imlulzů 8-9 míst
Takže bych potřeboval tip na nějaký 8-9 místný čítač impulzů s externím napájením 24 nebo 230V, čítání stačí vpřed. No a nemuselo by to stát moc.
Děkuji za vaše případné rady.
Petr Filipi
http://www.danyk.wz.cz/dig_poc.html
- tomasjedno
-
petrfilipi
Potřebuji čítač s displejem 8-9 míst (k zobrazení protečeného množství vody vodoměrem), nejlépe se zálohovaným obsahem displeje, parametry současného vstupního impulzu de facto neznám, ale asi to bude nějaký standard (třeba 24V DC) a potrebuji to jako finální výrobek. Frekvence bude minimální, třeba 3 impulzy za sekundu. Sám jsem schopen naprogramovat čítač např. s 2x8 LCD displejem bez problémů, ale mám to pro firmu a nějak se mi do výroby nechce.
Děkuji za Vaše tipy, ale Zajíc má jen max. 7 míst, Danyk je klasická dekadický čítač, to by už šlo dnes nahradit 8vývodovým PICem s LCD diplejem, datalogem COMET má jen 5 míst a není možnost jich zobrazit více, Fiedler-Magr (LOGGER H1/D) vyjde po slevě asi na 12.000 Kč a Conel je určen pro jiné (=bezdrátové) prostředí s přenosem po celém světě, což je pro nás zbytečné.
Tak asi chtě nechtě budu muset jít do toho Kublera. Anebo do nějakého LOGA nebo ZELIA, tam je asi míst na zobrazení dost, nevím zdali jsou zálohovaná (asi ano). A cena nebude ještě tak šílená.
Ještě jednou děkuji.
Petr Filipi
- tomasjedno
A kutilmile - nelituju tě
petrfilipi píše:ale má NEVYMĚNITELNOU baterii, která vydrží asi 8 let. Když výrobce napíše 8 let, tak to budou tak 4 roky.
Petr Filipi
Mam jeden exemplar, kde baterka drzi uz 15 let. Je tam lithiovka, je napajena primo na desku a v poho by sla nahradit trebas touhle:
http://shop.battex.cz/vyrobky/6ES79711AA000AA0.php
-
petrfilipi