Je to s TDA1524
Korekcie s TDA1524
Moderátor: Moderátoři
Korekcie s TDA1524
Je to s TDA1524
dej sem to tvoje schema a detailní fotku tišťáku z obou stran !
je to tohle TDA1524 ?
Korekcie so zosikom postavenym s TDA7250 - 2x130W idu paradne, no s TDA7294 mono 100W ani za boha len to chrci a zvuk jak z mobilu, napajanie 7294 mam plus minus 20V, no mam na to dva zdroje, pre 7250 jeden a pre 7294 druhy, no zeme som prepojil. Korekcie napajam zo zdroja externeho 12V. V com do r... by mohol byt problem ? Malo voltov pre 7294 ?
Zapojil som vstup toho zosika s 7294 do radia, zvuk je nahovno, len vyskuje, bass ziadny, a ked pridam tak chrci. Tak tych 20V je zrejme malo, no podla datasheetu pracuje od 10V.
Poznámky týkajúce sa oživenia obvodu:
Pred pripojením vstupného napätia spravte vizuálnu kontrolu či na doske nie sú viditeľné skraty a pri prípadných pochybnostiach premerajte. Vstup „IN“
pripojte na zem „GND“ a na dosku napájania vložte poistky 1A. Na výstup zosilňovača ešte nepripájajte reproduktory. Do takto pripraveného
zosilňovača pripojte napájanie.
POZOR: Za žiadnych okolností nesmie napájacie napätie prekročiť ±40V. Následne zmeriame veľkosť napätia medzi bodmi GND a OUT, ktoré musí
byť nulové. Ďalej je potrebné zmerať veľkosť prúdu v kľudovom stave. Keď veľkosť prúdu nepresiahne 60mA, tak sa obvod správa podľa pravidiel. Po
týchto úkonoch už môžeme odpojiť vstup od zeme a na dosku napájania vložiť správne veľkosti poistiek. V poslednom kroku treba pripojiť
k zosilňovaču externé prvky - reproduktory, zdroj napätia a zdroj signálu alebo predzosilňovač NE025, ktorý je vhodný na spoluprácu s touto
stavebnicou.
napiš, kterou stavebnici vlastně máš !
máš tam něco ukrutně blbě !
ten zesik je tak jednoduchý, že po složení stavebnice a provedení základní kontroly podle postupu v návodu, tam nemá být cokoliv záludné . . .
nebo sem dej fotky skutečného provedení toho zařízení,
bez toho se nepohnem dál !