CTV2138A, náhrada TDA9364 miesto TDA9366
Moderátor: Moderátoři
- BaluSK
- Kontaktovat uživatele:
kokun píše:Balu - mám v dílně OVP-čko po blesku![]()
Chvíli jsem ho už neměl "v ruce", tak se musím podívat na model - jen vím, že je to 28", 50Hz, ale s PIPem! (žeby CTV28MM42PIP - S.M. č.7.1? - už).
Podobný problém. Telku jsem postupně rozchodil (řada závad), teď ale ještě nejde právě ovládání z DO (lokálka funguje) - právě nereaguje na povely z IR-čidla (to je dobré - pulzy jdou až na pin64 NL301/TDA9364?), ale reakce µC na ně žádná (asi je taky ten procák v kopru).
Na obrazovce pouze zrno a tl. z lokálky mohu vyvolat pouze OSD zobrazení (předvolby mně přepínají, analog. f-ce se rovněž zobrazují).
Tím pádem nemohou ověřit ani další f-ce (jestli je dobrý třeba hl. K.V., OMF, ... ), páč nic nemůžu naladit![]()
Taky bych ho potřeboval (na zkoušku) prohodit (za dobrý) - mám sice k dispozici ještě telku (tuším) CTV28MM41, ale ta je bez PIPu a rozhodně bude mít jiný sw (nedíval jsem se dosud, nakolik se ty µC od sebe liší ("nejsou lidi" - není čas)
![]()
Kdyby nebyl, v té telce, v (_!_) rovněž modul PIPu (každopádně je na něm vadný NL702/SDA9489X - SMD a, pravděpodobně také K.V.), tak bych se tím začal ještě zabývat. Ale při takto nákladné opravě, to už bude nerentabilní (jedině, že bych ještě něco sehnal z nějakého vraku - za nové ND tu sumu rozhodně dávat nemíním!).
Kdybych neměl z dílny "vrakoviště" (jedna lepší zakázka než druhá), tak bych se do toho snad ještě i pustil (nebo se aspoň na to podíval), ale obávám se, že z této strany vánoc už k tomu nedojde
![]()
Pomalu se mně z dílny stává hřbitov (cintorín)- teď jsem rád, že jsem se zbavil aspoň tohoto (doufám, že na dlouho)
![]()
Buď taky konkretnější - hoď sem aspoň model tvojí telky![]()
Dnes som riesil podobny problem.v OVP CTV28MM42 s PIP,uPc TDA9364PS/N1/3S0424 OVPTV V09.S DO RC 5840(vnutorny xtal 432KHz) nereagoval.Po vymene xtalu v DO za 427KHz funguje normalne.
Pozdravuje Vás Martin