Takže o co jde: rádio jsem zakoupil na netu s tím že nefunguje podsvícení - vagem jsem ho nakódoval a vše funguje - jenže po chvíli se na displeji začnou zobrazovat všelijaké nesmysly a znaky. Rádio hraje dál všechny funkce fungují jen ten displej hází nesmysly. Přišel sem na to že když se vypnou světla ( i podsvícení rádia zhasne ) tak to přestane. Problém je ale že to nedělá hned od začátku když světla zapnu. Zdá se jako kdyby to dělalo až po zahřátí. Zkoušel sem hýbat s regulací podsvícení budíků a nic, i jsem prosříknul přepínač světel a nic. V Iso konektoru rádia je zapojeno pouze stálé +, vypínané +, kostra a podsvícení. Nic víc. Když jsem měřil kolik jde z podsvícení tak mi to ukázalo 3V (při zapnutých světlech ) a to nevím jestli je hodně nebo málo nebo v pořádku. Už jsem z toho zoufalý a moc mě nenapadá co dál zkontrolovat. Nenapadá někoho něco? Předem díky moc a sorry že jsem tak dlouhej
Škoda Symphony, displej ukazuje nesmysly
Moderátor: Moderátoři
Škoda Symphony, displej ukazuje nesmysly
Takže o co jde: rádio jsem zakoupil na netu s tím že nefunguje podsvícení - vagem jsem ho nakódoval a vše funguje - jenže po chvíli se na displeji začnou zobrazovat všelijaké nesmysly a znaky. Rádio hraje dál všechny funkce fungují jen ten displej hází nesmysly. Přišel sem na to že když se vypnou světla ( i podsvícení rádia zhasne ) tak to přestane. Problém je ale že to nedělá hned od začátku když světla zapnu. Zdá se jako kdyby to dělalo až po zahřátí. Zkoušel sem hýbat s regulací podsvícení budíků a nic, i jsem prosříknul přepínač světel a nic. V Iso konektoru rádia je zapojeno pouze stálé +, vypínané +, kostra a podsvícení. Nic víc. Když jsem měřil kolik jde z podsvícení tak mi to ukázalo 3V (při zapnutých světlech ) a to nevím jestli je hodně nebo málo nebo v pořádku. Už jsem z toho zoufalý a moc mě nenapadá co dál zkontrolovat. Nenapadá někoho něco? Předem díky moc a sorry že jsem tak dlouhej
To znamená to otevřít identifikovat příslušnou skupinu součástek, posvícení vyřadit, vyzkoušet, a jestli je to ono, tak opravit.
Asi to nebude: "Vyměň všechny elyty.", ale jeden konkrétní by to být mohl.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Pro lidi jako Ty mám jedinej odkaz: http://www.brm.cz/ - to je firma, která do Bolky dodává všechny "tovární typy" rádií a má i zákaznickej servis. Sice to všecko mastně zacvakáš, ale budeš to mít origo.cholerik píše:Asi sem zapomněl dodat že pájka není můj moc dobrý kamarád
Takže vůbec netuším co jsou to "elyty"... ale co říkal strejda gůgl tak kondezátory. Znamená to tedy otevřít rádio a nějak to proměřit?
Udělám to vůbec nebo bude lepší to někomu svěřit?
Díky, snad se mnou budete mít trpělivost
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě