ano ano presne tento som mal, len nie 850 ale 864. Ja som medzičasom dal tiež ešte jednu šancu značke funai a zakúpil som si tento kombajn
http://www.funai.sk/produkt-wd6d-d4413db-34.html. Už to bude zachviľu rok čo ho mám a som veľmi milo prekvapený týmto prístrojom, kvalitou spracovania a činnosti. videorekordér pracuje bez akýchkoľvek závad, je tichý a nahrávky sú výborné. mechanika je pritom rovnaká ako v tom tvojom. možno ju ešte trocha viac odladili a ďalej pustili do výroby no v tomto prístroji to fachčí úplne výborne. taktiež veľká spokojnosť s DVD rekordérom, číta aj páli rýchlo finalizácia diskov taktiež úplne v pohode. Návod na obsluhu konečne v slušnom tlačovom a vyhotovení a zrozumiteľne napísaný (nie ten šalát ktorý dávali k tým 31D-8xx v štýle "otvorím automapu na celý stôl")
Ku kúpe som sa rozhodol práve pre vypovedanie služby môjho DVD rekordéru LG RH278 kde odišla už druhá DVD mechanika a oprava je nerentabilná. Funai som už nechcel s HDD aj keď je aj model s 500GB HDD no nechcel som ho tak som bral len kombináciu VHS/DVD. Výhodou je tiež integrovaný DVB-T tuner.
výroba spotrebnej elektroniky funai pre Európu je presťahovaná do Poľska tak snáď zlepšili aj tu kvalitu. terajšie výrobky od nich vyzerajú veľmi slušne. televízory majú pekný detailný obraz.
snáď bude funai pracovať bez závad čo najdlhšie (3x ťuk o drevo)