Kytarový zesilovač 100W, schéma
Moderátor: Moderátoři
vlaadkoo píše:A to TDA má jakou impedanci ?
jenže tebe by měla zajímat vstupní impedance !!!!!
impedance vstupu TDA7293 je podle datasheetu 100K ale podle papírovýho zapojení se tam na vstup dává odpor cca 22k !!!!
takže možnost připojení elkovýho předzesilovače, který má doporučený zatěžovací odpor následujícího stupně 1MΩ před TDA, se jeví jako nereálná !!!
. . . radši si vymysli si nějakou jinou blbost
- Přílohy
-
TDA7293_parametry.jpg- (122.62 KiB) Staženo 129 x
-
TDA7293_zkusebni_zapojení.jpg- (87.3 KiB) Staženo 116 x
edit: No tak já to myslel že se ptá teoreticky. Z teoretického hlediska by to vybudit mělo. Ale jinak je to nemožné vzhledem k těm impedancím, ale tím jsem se nezaobíral.
Jdu spát
BOBOBO píše:vlaadkoo ber Jirku s rezervou , je to zatím ,,zapojovač součástek" .
Však já neříkám že ne, každý nějak začínal, ale to teď nebudeme rozebírat. Každopádně, určitě použij TDA7293 s EZK pokud mi nevěříš, mohu Ti hodit jeden konkrétní link, kde se o tom píše co je to za shitky.
On by teoreticky vydržel i ten TDA7294 ale s docela slušnou napěťovou rezervou, každopádně TDA7293 je lepší a ví se proč je o krapet dražší, a za tu větší kvalitu to rozhodně stojí.
- Přílohy
-
AR_KE_2003_06.GIF- (124.05 KiB) Staženo 234 x
ok1hga píše:CZJKP1 píše:ten předzesilovač by byl přetížený
nebudou tam vůbec žádné basy !
podívej se co tam má za poťák DANYK !!!
má to docela vychytaný !
Myslím že nám OK1 oboum napsal v čem bude problém. Prostě ten zesilovač má vstup 100k omů a s tím nic nezmůžeš..
Kdybys dělal lampovej konec použij 6L50 čtyři Ti dají 100W