Identifikace předzesilovače Elektronika Praha
Moderátor: Moderátoři
- feliz_navidad
Pak jsem stavel JPA100sub, to je ale stavebnice - se mi nakonec povedlo, ale zapotil sem se u toho, a podarilo se mi prorazit dva tranzistory, nastesti ne koncove, ale budici, vlivem toho ze se mi pri pajeni slil spoj s cestou.. pak nejaky TDAcka co fungovaly o tom nema cenu zvanit ..
Mas pravdu, pokud to ma mit deklarovane parametry, ty tranzistory musi byt vymerene! Nevis, jestli je na netu nekde postup, uz jen abych se to naucil kvuly TW40.
Jinak DPA222 a DPA 223 je taky Dudkova prace? To původni z 90tych let neni, ze? Modernizovane DPA220, ze? Tranzistory to uz v TO3 nema, ze? To jen si matne v hlave vzpominam na provedeni...
Jinak Feliz, podivej se tady do schematu www.zewel.tuliscz.com/dpa220.php
Parametr typuji zcela stejne zesileni??
CZJKP1 píše:Jinak DPA222 a DPA 223 je taky Dudkova prace? To původni z 90tych let neni, ze? Modernizovane DPA220, ze? Tranzistory to uz v TO3 nema, ze? To jen si matne v hlave vzpominam na provedeni...
tady je něco, abys nežvanil hovadiny . . .
http://www.zewel.tuliscz.com/dpa.php
- feliz_navidad
CZJKP1 píše:Jinak Feliz, podivej se tady do schematu www.zewel.tuliscz.com/dpa220.php
Já DPA znám, konkrétně v DPA220 vidím 2 dvojice, proto mě zajímalo, proč Thales tvrdí, že je potřeba čtveřice.
CZJKP1 píše:Parametr typuji zcela stejne zesileni??
Tak to tipuješ dost špatně...
ok1hga píše:CZJKP1 píše:Jinak DPA222 a DPA 223 je taky Dudkova prace? To původni z 90tych let neni, ze? Modernizovane DPA220, ze? Tranzistory to uz v TO3 nema, ze? To jen si matne v hlave vzpominam na provedeni...
tady je něco, abys nežvanil hovadiny . . .
http://www.zewel.tuliscz.com/dpa.php
Nechápu souvislost tvého příspěvku na mou citaci. Nechápu, proč dáváš odkaz na stránku, na kterou tu už je.
Nechápu, v čem dle tebe žvaním hovadiny, když se jen ptám....
1) Jak koukám teď na internet, opravdu to už nemá tranzistory v TO-3
2) Myslím, že jsou to jen modernizované verze původní DPA220 a že to není asi není původní práce z 90 tých let.
3) Akorád nevím kdo to navrhoval a jestli je to vůbec práce Dudka