Nepoužíváte prosím někdo nějakej f u n k č n í souborovej převodník z PDF Acrobata do Autocadu DWG nebo DXF? Zkusil jsem jich pár, co jsem našel volně na netu (třeba Aide) a výsledky jsou od zcela nefunkční po nepoužitelné čmáranice nebo totálně rozhozený měřítko A to jsem měl jako vstup PDF soubor čerstvě vygenerovanej z Autocadu přes Acrobata, ne nějakej scan výkresu...
Díky
Jirka
Ani nevím, jestli si výrobce nějakého profesionálního software dovolí tvrdit, že má převodník, který to zvládne stoprocentně.
Zkoušel jsem sehnat u několika projekčních kanceláří a všude to skončilo papírovým výkresem nebo výtiskem nataženým na desce digitizéru (stejně jako při digitalizaci pozemkových a katastrálních map) - a klikalo se ručně.
Tak z asi 42 kg dokumentace ke stavbě dodnes vybírám, co dáme digitalizovat do DWG/DXF, a co jen okopírovat do PDF. A stejně si ještě několikrát přijeli přeměřit skutečný stav, aby opravili výkres, v němž to ten automatický převod nezvládal, pokud na něj už definitivně nezanevřeli, protože ručně to zvládají rychleji a bez chyb. Co pamatuji, tak přijeli kvůli každému výkresu, a ne jednou, zkrátka bez znalého člověka s rukou na myši se záměrným křížem nebo na ramenu digitizéru to asi ještě dlouho nepůjde.