OVP CTV 32WHD2015
Moderátor: Moderátoři
OVP CTV 32WHD2015
- Přílohy
-
P1200988.jpg- (285.31 KiB) Staženo 114 x
-
P1200987.jpg- (294.35 KiB) Staženo 122 x
-
P1200986.jpg- (286.48 KiB) Staženo 118 x
Mám jedného stojáka s vadnou obrazovkou, keby si ju čiste náhodou chcel recyklovať, obrazovku by som bral.
Pozdravuje Vás Martin
Tie stuďáky sa začnú prejavovať už skôr, ale majiteľ vždy do TV tresne päsťou a tá potom opäť niekoľko dní beží normálne. Časom už iba pár hodín, potom do toho trieska aj každých 10minút. Asi zlozvyk z čias elektrónkových strojov. Samozrejme, keď to donesie do opravy, bude tvrdiť, že telka fungovala ešte večer 100%O.K., ale ráno už nie a opravu sám odhadne na 5-10€, lebo na internetovom bazáre videl, že tieto telky bežia po cca20€ a preto by bol blbec za opravu dať viac, ako 50% z tejto ceny, keď môže mať ,,novú" za 20,-
P.S. Je to moja včerajšia skúsenosť, keď vzdialený kamarát dovliekol ku mne 100Hz Grundig - chass. CUC1825 so ,,zeleným moaré", ktoré sa menilo. Nechcel som byť sviňa, tak som mu dal cenu 15€ s tým vedomím, že najrýchlejšie bude vymeniť všetky kondy v F-Boxe. Kto to pozná, vie posúdiť... Jeho reakcia: Čo Ti je.e, však na ,,bazoši" túto telku ponúkajú za 10€
Mysteri píše: ...
P.S. Je to moja včerajšia skúsenosť, keď vzdialený kamarát dovliekol ku mne 100Hz Grundig - chass. CUC1825 so ,,zeleným moaré", ktoré sa menilo. Nechcel som byť sviňa, tak som mu dal cenu 15€ s tým vedomím, že najrýchlejšie bude vymeniť všetky kondy v F-Boxe. Kto to pozná, vie posúdiť... Jeho reakcia: Čo Ti je.e, však na ,,bazoši" túto telku ponúkajú za 10€
Poznám - a "nejlépe" se vyměňují ty pod plech. přepážkami, zvláště když plošák je oboustranný a s prokovenými otvory
P1260992.jpg- (288.45 KiB) Staženo 155 x
migi111 píše:...telka ide ale korekcia obrazu nie je v poriadku...
Predpokladám, že máš ,,poduškovú" závadu. Vyletuj tie modré MP kondy a pozri sa na ne. Jeden bude isto pri vývode ohorený, prípadne bude mať mierne opuchnuté púzdro. /nechce sa mi teraz hľadať, že ktorý.../ Vymeň ho.
Tiež je potrebné spraviť to, čo píše ,,KUBO", lebo časom pri určitej vlhkosti ovzdušia sa to vypomstí. Ak je ten plošák celý prepálený, tak tie miesta radšej ,,vyríp" a spoje posilni drátom. Bude to síce vyzerať hrozne, ale inak sa nedá.
- Přílohy
-
Fotografia0040.jpg- (150.18 KiB) Staženo 121 x
Pozdravuje Vás Martin