Nehoda mladíka na D1
Moderátor: Moderátoři
p32 píše:je to ve výchově a v charakteru člověka a já jsem rád, že o jednoho takového bude na našich silnicích méně. Se vším, co se stalo, tak dotyčný souhlasil veřejně tím, že si nastoupil opakovaně do auta. Mohl kdykoliv zastavit a kdykoliv to skončit. Ale ne, on má přece velkého papínka a všem ukáže. Takže PČR s tím nemá vlastně nic společného, vše zavinil pouze ten "řidič" a jeho papínek, co ho k tomu vychoval. A že o tom papínek nevěděl, tak to jsou jen alibistické kecy.
co dodat ?
. . . souhlasím s "p32"
Yarda1 píše:Tak bych se zajímal, co ten nabouraný v tom odstavném pruhu dělal
Co je zrovna tobě do toho, co tam dělal ? Třeba měl pokažené auto, tak tam stál už hodinu, ale ty jako dálniční údržbář jsi nejchytřejší hned po řediteli dálnic, že ? Já mám stejně dojem, že jsi mu to auto asi poškodil ty nebo fakt ne ? Přečti si na co je odstavný pruh a pak to budeš vědět.
Mimochodem, dočetl ses taky někde, že by ten hajzl v tom audi měl pokažené brzdy ?
Pokud někdo přijde na náměstí plné lidí s nabitým samopalem a to ještě bez zbrojního pasu, tak má policie podle mě právo ho zlikvidovat bez výzvy a to všemi dostupnými prostředky a co nejdříve. Pokud někdo vlítne se silným autem do provozu Praha - Brno - Vyškov a to auto je ukradené a policie ví, že dotyčný nemá ani řidičák a tento ohrožuje životy ostatních a to záměrně opakovaně, tak má policie právo ho zlikvidovat podle svého profesního uvážení.
Pro stále neznalé - je řeč o Policii a ne zaměstnancích a pomocnících Městské Policie.
Keď som mal pätnásť, tiež som sa občas povozil v otcovom aute. Môjmu synovi som takú možnosť už nedal (aspoň o tom neviem, ten môj to asi tiež nevedel).
Ten otec si môže teraz otĺkať hlavu o stenu.
Ohledně toho mlamoje asi není co řešit. Akorát kdyby nenarazil do toho auta v odstavném pruhu, mohl se skutálet ze svahu (nebo jak to tam vpravo vypadá) a mohl to přežít. Ale myslím (možná se mýlím), že pokud se na dálnici něco stane (a to bylo právě tehdy, ti řidiči ve stojící koloně asi nevěděli, proč ta kolona stojí), odstavný pruh by měl zůstat volný pro sanitky, hasiče a jiná auta s modrými majáčky. Opravdu by mne zajímalo, co to auto v odstavném pruhu dělalo.BOBOBO píše:Seš Yardo typický odraz dneška . Nebudeš řešit nebezpečnýho hajzla , ale začneš na to roubovat další věci pro odvedení pozornosti od toho základního . Kdyby ten hajzl nedělal co se nesmí , k ničemu by nedošlo !
p32 píše:Mé doporučení pro příště u prokazatelně ukradeného vozidla by mělo být - po nezastavení co nejdříve střílet po ukradeném autě bez ohledu na to, kdo ho řídí a s ohledem na to, aby se hlavně jinému nic nestalo.
Já bych po autě hned nestřílel... Policajti doufali, že mladík přece jen zastaví a podaří se dostat Audinu bez poškození...
procesor píše:Keď som mal pätnásť, tiež som sa občas povozil v otcovom aute.
Asi to bylo někde na silnici s menším provozem a neujížděl jsi poldům 200 km/h.
p32 píše:Mé doporučení pro příště u prokazatelně ukradeného vozidla by mělo být - po nezastavení co nejdříve střílet po ukradeném autě bez ohledu na to, kdo ho řídí a s ohledem na to, aby se hlavně jinému nic nestalo.
No to bych chtěl vidět, jak se v rychlosti 200 km/h vykloníš z okénka (to si schválně někdy zkus) a střílíš z pistole na pohyblivý cíl na vzdálenost několika desítek až stovek metrů.