Nehoda mladíka na D1

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Myslíte si, že zásah PČR proti nezletilému "řidiči" na D1 byl neadekvátní?

Ano
31
33%
Ne
64
67%

Celkem hlasů: 95

Zpráva
Autor
Yarda1

#16 Příspěvek od Yarda1 »

Podle počítačové rekonstrukce ten mlamoj se chtěl stojícím vozidlům vyhnout do odstavného pruhu a tam narazil na jiné auto. Tak bych se zajímal, co ten nabouraný v tom odstavném pruhu dělal - jestli to taky nebyl nějaký frajírek co moc spěchal (a dospěchal).
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
GeorgeB
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od GeorgeB »

piitr píše:Chtěl jsem zmáčknou ne, a zmáčknul jsem ano, protože jsem místo "neadekvátní" četl "adekvátní".

Taky jsem se tak spletl.
Takže anketka bude trochu zkreslená :lol:
BOBOBO

#18 Příspěvek od BOBOBO »

Seš Yardo typický odraz dneška . Nebudeš řešit nebezpečnýho hajzla , ale začneš na to roubovat další věci pro odvedení pozornosti od toho základního . Kdyby ten hajzl nedělal co se nesmí , k ničemu by nedošlo !
ok1hga

#19 Příspěvek od ok1hga »

p32 píše:je to ve výchově a v charakteru člověka a já jsem rád, že o jednoho takového bude na našich silnicích méně. Se vším, co se stalo, tak dotyčný souhlasil veřejně tím, že si nastoupil opakovaně do auta. Mohl kdykoliv zastavit a kdykoliv to skončit. Ale ne, on má přece velkého papínka a všem ukáže. Takže PČR s tím nemá vlastně nic společného, vše zavinil pouze ten "řidič" a jeho papínek, co ho k tomu vychoval. A že o tom papínek nevěděl, tak to jsou jen alibistické kecy.

co dodat ?
. . . souhlasím s "p32"
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od forbidden »

Toto nemá cenu řešit. Byla to jeho volba, ohrozil život nevinných lidí. Jsem rád, že se zabil dřív, než mohl napáchat ještě daleko větší škody. Policajti by měli proti takovým zasahovat tvrději, ať jich je co nejmíň. Starej už byl dost na to, aby dokázal zvážit důsledky svýho chování.
Honza_dy

#21 Příspěvek od Honza_dy »

Evropa chcípne na přehnanou humanitu a nebude to trvat moc dlouho. Není to první případ kdy nějakej dacan dostal co zaloužil a hned se kolem toho vyrojila spousta "ochránců lidských práv".
Hajzlové jsou tady chránění ústavou a člověk co chodí do práce a platí daně je jenom lovná zvěř. Chce se mi :barf: .
p32

#22 Příspěvek od p32 »

Yarda1 píše:Tak bych se zajímal, co ten nabouraný v tom odstavném pruhu dělal

Co je zrovna tobě do toho, co tam dělal ? Třeba měl pokažené auto, tak tam stál už hodinu, ale ty jako dálniční údržbář jsi nejchytřejší hned po řediteli dálnic, že ? Já mám stejně dojem, že jsi mu to auto asi poškodil ty nebo fakt ne ? Přečti si na co je odstavný pruh a pak to budeš vědět.
Mimochodem, dočetl ses taky někde, že by ten hajzl v tom audi měl pokažené brzdy ?
p32

#23 Příspěvek od p32 »

Osobně si myslím, že policie měla jednat razantněji a měla by být v takových případech více chráněna zákonem.
Pokud někdo přijde na náměstí plné lidí s nabitým samopalem a to ještě bez zbrojního pasu, tak má policie podle mě právo ho zlikvidovat bez výzvy a to všemi dostupnými prostředky a co nejdříve. Pokud někdo vlítne se silným autem do provozu Praha - Brno - Vyškov a to auto je ukradené a policie ví, že dotyčný nemá ani řidičák a tento ohrožuje životy ostatních a to záměrně opakovaně, tak má policie právo ho zlikvidovat podle svého profesního uvážení.
Pro stále neznalé - je řeč o Policii a ne zaměstnancích a pomocnících Městské Policie.
1010

#24 Příspěvek od 1010 »

Jestli byl zásah četníků adekvátní nevím,nebyl jsem u toho....a informacím z médií moc váhu nepřikládám.
Škoda mladýho života.....můj mladej taky občas lítá auťákem jak hovado,doufám,že to svý období přežije ve zdraví.
procesor

#25 Příspěvek od procesor »

Napriek snahe PČR to dopadlo celkom šťastne.
Keď som mal pätnásť, tiež som sa občas povozil v otcovom aute. Môjmu synovi som takú možnosť už nedal (aspoň o tom neviem, ten môj to asi tiež nevedel).
Ten otec si môže teraz otĺkať hlavu o stenu.
Naposledy upravil(a) procesor dne 04 bře 2013, 10:14, celkem upraveno 1 x.
Yarda1

#26 Příspěvek od Yarda1 »

BOBOBO píše:Seš Yardo typický odraz dneška . Nebudeš řešit nebezpečnýho hajzla , ale začneš na to roubovat další věci pro odvedení pozornosti od toho základního . Kdyby ten hajzl nedělal co se nesmí , k ničemu by nedošlo !
Ohledně toho mlamoje asi není co řešit. Akorát kdyby nenarazil do toho auta v odstavném pruhu, mohl se skutálet ze svahu (nebo jak to tam vpravo vypadá) a mohl to přežít. Ale myslím (možná se mýlím), že pokud se na dálnici něco stane (a to bylo právě tehdy, ti řidiči ve stojící koloně asi nevěděli, proč ta kolona stojí), odstavný pruh by měl zůstat volný pro sanitky, hasiče a jiná auta s modrými majáčky. Opravdu by mne zajímalo, co to auto v odstavném pruhu dělalo.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
BOBOBO

#27 Příspěvek od BOBOBO »

Nwm , co tady chceš 1010 přikládat a odkládat ...
Hydrawerk

#28 Příspěvek od Hydrawerk »

p32 píše:Mé doporučení pro příště u prokazatelně ukradeného vozidla by mělo být - po nezastavení co nejdříve střílet po ukradeném autě bez ohledu na to, kdo ho řídí a s ohledem na to, aby se hlavně jinému nic nestalo.

Já bych po autě hned nestřílel... Policajti doufali, že mladík přece jen zastaví a podaří se dostat Audinu bez poškození...

procesor píše:Keď som mal pätnásť, tiež som sa občas povozil v otcovom aute.

Asi to bylo někde na silnici s menším provozem a neujížděl jsi poldům 200 km/h. 8O
BOBOBO

#29 Příspěvek od BOBOBO »

Pak se divíme , odkud se tihle berou . Neexistuje za celé žití našich kluků , abych si je vzal za volant . Ani na dvorku ! Mladší ve 12ti ještě neseděl vpředu . Kdyby mně vzal vozidlo , tak bych ho vytřískal .
1N4148

#30 Příspěvek od 1N4148 »

p32 píše:Mé doporučení pro příště u prokazatelně ukradeného vozidla by mělo být - po nezastavení co nejdříve střílet po ukradeném autě bez ohledu na to, kdo ho řídí a s ohledem na to, aby se hlavně jinému nic nestalo.

No to bych chtěl vidět, jak se v rychlosti 200 km/h vykloníš z okénka (to si schválně někdy zkus) a střílíš z pistole na pohyblivý cíl na vzdálenost několika desítek až stovek metrů. :) Auto bys pravděpodobně vůbec netrefil, o nějakém míření na pneumatiky apod. by nemohla být řeč. Takže z pohledu bezpečnosti poněkud kontraproduktivní.
Když to fungovalo loni, musí to fungovat letos taky.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“